Відмовлено Назар Пархуць/не знання відповіді на запитання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Наоми Кензо

Активний
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
166
Реакції
119
Бали
46
1. Сервер у діскорді: 05
2. Нікнейм теха: Назар Пархуць
3. Особистий нікнейм (Discord): .k.r.e.v.e.t.k.a.
4. Суть скарги: Хотів я попрацювати на роботі трамвай, але мені вилізла помилка що нема вільних місць, я рішив запитати в модераторів дискорду скільки максимально гравців може перебувати на данній роботі, як цей модератор на початку сказав що безліч але на російській мові, потім сказав що багато але не уточнив саме скільки, потім він сказав що максимально перебувати на цій роботі може 5 гравців, я звернувся в тех підтримку в телеграмі, але мені на таке саме запитання відповіли вже не 5 а 3, тоді питання, кому вірити? Працівникам на боту чи модераторам?
5. Доказ: (скриншот/відео): тікет на 05 сервері 0185, 6. Дата походження: 12.02.24

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, робимо такий висновок:

1) Потрібно коректніше задавати запитання модерації Discord.
2) Не потрібно правокувати модерацію в Discord своїми запитаннями. Модератор не робот, він також є людиною, якій потрібно подумати над вашим запитанням та дати відповідь, а ви почали виписувати "Ау, ви що не знаєте" в ту ж секунду в яку задали своє запитання. Також, ви самі сказали що модератор вас не правильно зрозумів, тим самим підтвердивши цим, що задали некоректно запитання.
3) Немає ніяких вагомих порушень від модератора.

Статус скарги: Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі