Схвалено Назар Приходько, Артем Монарх,Ярослав Гринько//Махінації, НОН РП Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
65
Реакції
31
Бали
21
1.Нікнейм порушників - Назар Приходько, Артем Монарх,Ярослав Гринько
2.Особистий нікнейм - Волтер Своффорд
3.Суть скарги: Ми з гравцем домовлялися обміняти Солідного Пана на 250к грошової валюти, потім поки коли я обмінявся з гравцем приїжає СБУшник, і пакує мене(Я не був в орієнтуванні) тобто зможемо робити висновок, що ці дії підставні, потім він відвів мене на дорогу, і розв'язав, а Назар виловив момент і вони уїхали. Потім я був в розпачі і мене ще один СБУшник, а саме Ярослав Гринько зав'язав без причини, і почав водити кудись(навіть без рп відігровки) розв'язав і все.
4.Докази - відео ТУТ (Таймкоди: 0:00 по 0:17 передача скіну гравцю Назар Приходько//1:34 гравець починає зливатися кажучи ''Щас 1 мин''//3:11Підходить Артем Монарх і пакує, хоча в мене орієнтування не було, тобто теж він відігрує роль в махінації з грошма//3:29 гравець відтягує мене з кайданами на дорогу та знімає, а поки він це робе Назар разом з його товаришем тікають//4:14 гравець Ярослав Гринько пакує мене без причини, а потім на таймкоді 4:56 знімає кайданки)

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Гравець Назар Приходько отримує покарання у вигляді
Махінації (від 100.000) - /pban 31-6000

Сприводу інших двох гравців надам вам відповіль протягом 24 годин щоб запросити в них відео докази

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
Ще раз вітаю. Розглянувши більш детально вашу скаргу виношу вердикт:
На вашому ж відео видно,як гравець вмикав мікрофон,але його по не зрозумілій причині було не чути. Судячи з того що ви знімали на телефон, я роблю висновок що саме це стало причиною відсутності звуки зі сторони працівника СБУ. Тим паче не думаю що працівник СБУ навмисно би вмикав мікрофон та нічого в нього не говорив.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі