Відмовлено Назар Семків, Денис Стайня, Віталій Карпенко, Валентин Ковач, Дімас Попович, Назар Алмазов/ NonRPcop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zheka Smit

Новий гравець
Реєстрування
24 Кві 2024
Дописи
7
Реакції
2
Бали
6
1.Нікнейм гравців: Назар Семків, Денис Стайня, Віталій Карпенко, Валентин Ковач, Дімас Попович, Назар Алмазов.
2. Особистий нікнейм: Євген Кожин
3.Суть скарги: Работал на дальнобое, остановили, попросили паспорт, я не выдал, итог, арестовали, видеоматериал начинается только с полиции, там где мне вешают совсем другие причины.
0:52 Назар Семків сказал мне «бийте його по писку нахер» Порушення пункту 6.10
0:58 Назар Алмазов подошел и начал бить меня DM
1:00 Віталій Карпенко сказал «ага шось не б’ється бийте ще його більше»
1:01 Назар Алмазов снова меня ударил DM
1:02 Віталій Карпенко сказал в мой адрес «ну шо сволота» Порушення пункту 6.7 і 6.10
1:06 Назар Алмазов снова меня ударил DM
1:10 Назар Семків сказал мне «кажуть ти бичив» 1:16 говорит «ти охирів бичить на нас вообще» 1:23 говорит «ми влада а ти ніхто» Порушення пункту 6.10
1:37 Назар Алмазов ударил меня снова DM
1:40 Назар Семків сказал «видаємо йому максимальний розшук все по максимум
1:44 спросил был ли я в автомобиле, и сказал «забираємо посвідчення водія»
2:25 забрали посвідчення водія за непідкорення
3:19 Валентин Ковач выдал мне розшук за статьи, которые я вообще не нарушал: попытки дать взятку вообще не было, впрочем как и остальные статьи 1.9, 3.6, 3.7
Как себя органы власти могут себя так вести с гражданами? При том, что я с ними общался нормальным тоном, без оскорблений.
Также были нарушения правил государственных организаций: 4.Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів 22.Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій 23.Заборонено оголошувати в розшук громадянина без доказів або відповідних підстав 26.Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям.
4.Докази:
5. Врем'я 22:10

Денис Стайня

Активний
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
202
Реакції
158
Бали
46
Вітаю, шановний Євген Козин. На превеликий жаль, у вас були вилучені всі відео та звукові пристрої і також, відео зняте на телефон, а не на комп'ютер чи ноутбук за допомогою відеозапису екрана згідно з правилами проєкту розгляду не підлягає

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
У вас було забрано всі пристрої для запису,а також відео запис знятий на телефон!Порушень з боку Поліцейських не виявив

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі