Відмовлено Назар Семкін нон рп коп+затримання просто так,неадекватне поведінка,видача розшуків не по суті,та погрози

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Лют 2024
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
1.Назар Семкін
2.Вячеслав Келих
3.Суть скарги:Назар Семкін нон рпкоп,спроба взяти взятку я йому відмовив він мені ще й виписав розшук за спробу дати хабар,як він сказав що затримав мене за те що я бикував,але виписав розшук за те що я носив зброю без ліцензії але ліцензія в мене є я йому показував.також неадекватна поведінка працівника Поліції міста Києва,порушення статуту,порушення всіх правил людини також виписав розшуки зовсім не по темі.Я вважаю що таких(козлов,животних) вибачаюсь за мою французьку потрібно кидати в чс проєкту але це вирішувати нашій найкращій адміністрації,звертаюсь до адміністрації видати йому як найжорстокіше покарання за порушення всіх правил серверу.
0:05-Пропонує щоб гравець Вячеслав Келих дав взятку а в разі відмови дасть жорстоке покарання порушення всіх прав людини статя: 369 УК
1:57-Видача розшуку не по темі порушення 281 КПК України також порушення всіх правил людини
2:12-Видача розшуків зовсім не по темі+він каже це відверто
4:46-Видача штрафу за зберігання зброї без ліцензії але факт те що вона у мене була)
5:00-Ліцензія на зброю гравця Вячеслав Келих
5:27-Незапропонував викликати адвоката
5:08-Посвідчення порушника
4:Докази
5.25.04.2024

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
На розгляді

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши відео доказ з сторони Поліцейського,він забрав у вас всі пристрої для запису та мікрофон і т.д!

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі