Схвалено Назар Тайлор Денис Тимошик//Невірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Бандеров

UKRAINE GTA | Легенда
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
90
Реакції
108
Бали
46
  1. Нікнейм лідера/заступника:Назар Тайлор Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм:Микита Бандеров
  3. Суть скарги: Вітаю! Хотів б оскаржити скаргу яку я написав вчора - Тиць. Розпочнімо:
    1. Порушення законодавства України там ніяк не було. Тим паче, якщо б там було порушення ККУ, то мала б відкритись кримінальна справа, за ознаками мого правопорушення.
    2. Стаття 2. Підстава кримінальної відповідальності (ККУ) пункт 2. - Особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (Презумпція невинуватості). Тобто навіть якби на мене була відкрита кримінальна справа, її б в обов'язковому потрібно потрібно б було довести до суду, т.к. на момент відкриття Кримінальної справи я мав підозрюватись у порушенні ККУ, но ніяк не звинувачуватись відповідно до статті 2, пункту 2 ККУ.
    3. Як мінімум в RolePlay процесі не було доведено напад на працівника, т.к. ніяких розшукових дій не було здійснено до прикладу як допит і тд...
    Тому прошу шановну адміністрацію, для збереження RolePlay атмосфери казати співробітникам органам, щоб вони одразу відкривали справу у разі підозри, а не кидали докази які небули ніким доведені лідерам організації. Також прошу повернути мене до лав МОЗ Києву на поточне звання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата походження:31.10.2024
    Скарга написана за допомогою Микити Бандерова та Даніїла Духова

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Скарга буде перерозглянута, з лідером та ЗГС Державних орг. буде проведена бесіда, але повернення вас у фракцію не можливе.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі