Микита Бандеров
UKRAINE GTA | Легенда
- Реєстрування
- 5 Лип 2023
- Дописи
- 90
- Реакції
- 108
- Бали
- 46
- Нікнейм лідера/заступника:Назар Тайлор Денис Тимошик
- Особистий нікнейм:Микита Бандеров
- Суть скарги: Вітаю! Хотів б оскаржити скаргу яку я написав вчора - Тиць. Розпочнімо:
1. Порушення законодавства України там ніяк не було. Тим паче, якщо б там було порушення ККУ, то мала б відкритись кримінальна справа, за ознаками мого правопорушення.
2. Стаття 2. Підстава кримінальної відповідальності (ККУ) пункт 2. - Особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (Презумпція невинуватості). Тобто навіть якби на мене була відкрита кримінальна справа, її б в обов'язковому потрібно потрібно б було довести до суду, т.к. на момент відкриття Кримінальної справи я мав підозрюватись у порушенні ККУ, но ніяк не звинувачуватись відповідно до статті 2, пункту 2 ККУ.
3. Як мінімум в RolePlay процесі не було доведено напад на працівника, т.к. ніяких розшукових дій не було здійснено до прикладу як допит і тд...
Тому прошу шановну адміністрацію, для збереження RolePlay атмосфери казати співробітникам органам, щоб вони одразу відкривали справу у разі підозри, а не кидали докази які небули ніким доведені лідерам організації. Також прошу повернути мене до лав МОЗ Києву на поточне звання - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
- Дата походження:31.10.2024
Скарга написана за допомогою Микити Бандерова та Даніїла Духова