Розглянуто Назар Фореті// Для ГА ЗГА//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Деня Прада

Отаман
Реєстрування
12 Лис 2023
Дописи
101
Реакції
30
Бали
31
1. Назар Фореті
2. Люцифер Прада
3. Я признаю свою провину у ДМ та образах але його двічі попросили від'їхати та наставили зброю а він далі стояв і почав реагувати та погрожувати форумом що і спровокувало мене на Образи, та на 0:34-0:36 відеофіксації гравця на мене він сказав: ''Єбать ти кончений'' за що і почав стріляти по ньому, та хочу добавити що ДМ кару не було (пояснення: Коли по тобі стріляють а ти сідаєш в авто то у гравця немає хітбоксів по яким він отримує урон та пришов постріл у авто а не у гравця, я вважаю що це можна віднести до багу/нереалестичності дії, на проекті Юкрейн ГТА 5 немає такої проблеми, а тут є і дуже давно), та я не розумію чому адміністратор не видав покарання за ПГ, Надіюсь на вашу чесність та моє прохання зменшити мені термін та провести бесіду з Адміністратором
4.Посилання на скаргу
5. 20.08.25

Деня Прада

Отаман
Реєстрування
12 Лис 2023
Дописи
101
Реакції
30
Бали
31
[2025-08-20 17:08:09] Адміністратор Віталій Петришин замутив гравця Люцифер Прада на 120 хв. Причина: Образа гравців (скарга неоф) // N.Faretti
[2025-08-20 17:07:46] Адміністратор Віталій Петришин посадив гравця Люцифер Прада на 120 причина: DM + DM car(скарга неоф) // N.Faretti

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,842
Реакції
2,046
Бали
253
Вітаю, термін деморгану буде скорочено до 100 хвилин. З адміністратором проведу бесіду щодо уважності

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі