Відмовлено Назар Хмельник, Роман Демченко| нонРП коп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vitalik007

Новий гравець
Реєстрування
21 Вер 2022
Дописи
24
Реакції
1
Бали
3
Форма скарги: нон рп дії
Ваш нікнейм: Матіс Поджеро
Нікнейм гравця: Назар Хмельник, Роман Демченко
Дата порушення: 05,11,2022
Опишіть ситуацію: Водій порушив і почав їхати. Поліцейські поламали йому авто з автоматів, поліція біжить його затримувати і тут Назар Хмельник починає стріляти йому в голову з цілю вбити, а Роман Демченко без відігрування його арештовує
Скріншот/відео від свого обличчя:
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: відео коротке

Vitalik007

Новий гравець
Реєстрування
21 Вер 2022
Дописи
24
Реакції
1
Бали
3
Прошу надати повне відео ситуації, до моменту стрільби і затримання з метою оцінки всієї ситуації та мети Вашого знаходження біля НПУ Харкоя
В мене нема повного відео так як я побачив беспрідєл і включив фрапс і тут на фрапсі видно як він тупо стріляє в ігрока коли інші його біжать затримувати це є нон рп ніхто не стріляє порушник не стріляє сидить в авто но один поліцейський починає стріляти і на фрапсі якщо прислухатись чути шо інший поліцейський йому каже назаре не стріляй time: 0:11

Роман Демченко

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
+парубний який тоді застрелив мене з снайперки на вул.Шевченка тим самим Максим вибрався з наручників і поїхав далі

Реєстрування
29 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
16
Бали
8
Вітаю!
У вас був відкрит Нон-рп чат, тому я не можу покарати гравця, тем більш коли ви переключили чати була як мінімум одна відігровка.
З Гравецем "Назар Хмельник" буде проведенна бесіда щодо цієї стрільби(ДМа не було).

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі