Відмовлено Назар Цеелесер [234907]; Вихд з гри під час RP.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сердж Кулаківський

Начальник Контррозвідки
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
264
Реакції
107
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Сердж Кулаківський
2. Нікнейм порушника: Назар Цеелесер [234907]; Іван Безсмертний [128482]
3. Назва клану порушника: N1NTENDO; Toxic.
4. Суть скарги: Я здійснював патрулювання та затримував гравців, які перебувають у державному розшуку. Під час переслідування одного з гравців, після мого наближення, він не зупинився та почав тікати. Першого разу йому вдалося втекти до м. Дніпро, після чого я продовжив патрулювання в Києві.

Через деякий час я знову перевірив цього гравця та побачив, що він повертається до Києва. Я повторно вирушив за ним. Біля лікарні я виявив його автомобіль, а згодом і самого гравця. Коли я підбіг до нього, він одразу вийшов з гри (пішов на перезаход).

Приблизно через 2 хвилини він з’явився на вокзалі в м. Дніпро, однак я продовжив патрулювання в Києві. Через деякий час він знову повернувся до Києва, і я розпочав повторне переслідування. Після переїзду мосту гравець не впорався з керуванням та перевернув автомобіль. Коли я під’їхав і почав бігти до нього, він знову вийшов з гри.
Таким чином, даний гравець неодноразово уникав затримання шляхом виходу з гри під час переслідування.

Також під час ситуації з’явився гравець на ім’я Іван Безсмертний, який без будь-якої причини відкрив по мені вогонь і вбив мене, напав один.

Порушення Назар Цеелесер [234907] згідно з правилом:
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" — Варн / Бан до 5 днів.

Порушення Іван Безсмертний [128482]
6.2. "DM" — Деморган 60–100 хвилин.
6.13. "PG" — Деморган 15–60 хвилин.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Докази Назар Цеелесер [234907] Тенкоди 2:15 Вихід з гри 1 раз; 4:05 Вихід з гри 2 раз. Іван Безсмертний [128482] Тенкод: 4:05 DM + PG.
6. Дата порушення: 30.04.2026

Ліна Ейріс

Поважний гравець
BANNED
Реєстрування
13 Лис 2025
Дописи
332
Реакції
202
Бали
103
Вітаю
Відеодоказ змонтований,скарга розгляду не підлягає
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі