Відмовлено Назар Щерба // Bed COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Щерба

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
14
Реакції
1
Бали
3
Ім'я та Прізвище: Назар Щерба

Стать: Чоловіча

Дата народження (день.місяць.рік): 26.01.2000

Вік: 23 роки

Національність: Українець

Сім'я: Андрій Щерба Ольга Щерба

Опис зовнішності: Сині очі, виглядаю досить привабливо та доглянуто. Мій зріст складає близько 180 см, і у мене струнка статура. У мене пропорційні риси обличчя, з яскраво вираженими голубими очима, які надають мені особливого шарму. Мої волосся темні та трохи прямі, часто я носю їх у доглянутій зачісці.

Опис характеру:
Перша риса характеру, яку я зазвичай виділяю, - це рішучість. Я завжди прагну досягати своїх цілей і не боюсь приймати важкі рішення. Я настійливий та наполегливий у тому, що роблю, і готовий подолати перешкоди, щоб досягти успіху.

Друга риса, яка мене описує, - це інтелект і допитливість. Я захоплений наукою та технологіями, і завжди прагну дізнаватися щось нове. Я активно вивчаю дослідження та останні досягнення у своїй галузі роботи і намагаюсь застосовувати нові знання та ідеї у своїй діяльності.

І ще декілька рис: добрий, спокійний, дружелюбний і люблю жартувати.

Місце поточного проживання: Харків

Освіта: Вища

Юність та дитинство:
Я народився у 2003 році у невеликому містечку (Новий Розділ) на заході України. З самого дитинства я виявляв інтерес до науки та технологій. Мої батьки підтримували мої захоплення і завжди старалися надати мені можливості для розвитку. Я проводив багато часу за читанням книг і експериментами в домашній лабораторії. Мої успіхи в школі дозволяли мені розраховувати на вищу освіту та успішну кар'єру.

Доросле життя:
Після закінчення школи я вступив до престижного технічного університету, де обрав спеціальність комп'ютерні науки. Під час навчання я активно брав участь у наукових дослідженнях і отримав декілька публікацій у журналах. Моя робота привернула увагу великої IT-компанії, і після закінчення університету мене запросили на роботу в їх науковий відділ.

Зараз:
Через кілька років я продовжую працювати в цій компанії і займаю посаду ведучого наукового співробітника. Моя робота полягає в дослідженні та розробці нових технологій в галузі штучного інтелекту. Я активно беру участь у наукових конференціях і семінарах, ділюся своїми знаннями з колегами і студентами.

Крім роботи, я приділяю час своїм особистим інтересам. Я захоплююся спортом і регулярно тренуюся в фітнес-центрі. Також я люблю подорожувати та відкривати для себе нові культури та країни. Я вважаю, що широкий кругозір та нові враження допомагають мені стати більш творчим та інноваційним у своїй роботі.

В цілому, я задоволений своїм життям і досягнутими результатами. Я

прагну постійного зростання і розвитку як професіонала і особистості. Я впевнений, що мої знання та вміння можуть приносити користь суспільству та зробити внесок у науку та технології.

Хоббі:
Окрім роботи, у мене є свої хоббі, яким я приділяю час у вільні дні та вихідні.

Одним з моїх головних хоббі є фотографія. Я захоплююся створенням красивих та запам'ятовуючих знімків. Моя любов до подорожей дозволяє мені відвідувати різні місця та утримувати їх красу в кадрі. Я захоплений портретною та пейзажною фотографією, і мої роботи іноді беруть участь у фотоконкурсах та виставках.

Ще одним моїм хоббі є гра на музичних інструментах. З дитинства я вчився грати на фортепіано, і з роками це стало невід'ємною частиною мого життя. Музика допомагає мені розслабитися і виразити свої емоції. Я намагаюсь вчитися новим композиціям і постійно вдосконалювати свої навички.

Також я захоплююся читанням. Література є джерелом натхнення та знань для мене. Я віддаю перевагу науково-популярним книгам, філософським творам та класичній літературі. Читання допомагає мені розширювати свій кругозір і отримувати нові ідеї для роботи та особистого розвитку.

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Вітаю!
Не вистачає дописів про фракцію, та Bad Cop Діяльність.
Даю 8 годин на допис.

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі