Авдій Петренко
Міліонер на мінімалках
- Реєстрування
- 2 Жов 2023
- Дописи
- 160
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
Я, громадянин України Авдій Петренко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: СБУ Д
Детальний опис правопорушення:
Накладення санкцій або компенсацій: Все почалося з того що я проїхав два рази на червоне світло світлофора, потім хтось мене питався зупинити я його нечув потім включив регестротор на мості коли я притормозив я зупинився вони щось хотіли сказати я їх нечув (закритті вікна) вони під'їхали заду та почав він пихати -бампер потім в'їхала якась Тесла в них вони улетілт у мене мінус половина заду, я спитав в його той який не а машині де машина він не знає...
Я пішов постукав їм у вікно вийшли почали розмовляти я почав несильно бити по двері щоб не уїхали потім взали в кайданки без підстави непредставилися повезли. В НПУ Д керівництво не викликали хочяб в мене воно було прекрасне, потім адвокат і розборки...
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:Докази
0.41 ДТП, таранили
0.46 в'їхала Тесла (гарний в мене таймінг)
1.35-2.30 б'ю легенько авто
2.35 заковують в кайданки та не представляються
4.10 по комусь тулили
Після того чекаємо адвоката розмовляємо
Дата і час інциденту: 29.09.24
До скарги до прокуратури додаю;
Щоб покарали обох працівників СБУ Д
Є свідок Макс Качан
Я хочю моральної компенсації
100.000грн та за те що мені побили пів заду 50.000грн
Разом 150.000грн
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))
Організація: СБУ Д
Детальний опис правопорушення:
Накладення санкцій або компенсацій: Все почалося з того що я проїхав два рази на червоне світло світлофора, потім хтось мене питався зупинити я його нечув потім включив регестротор на мості коли я притормозив я зупинився вони щось хотіли сказати я їх нечув (закритті вікна) вони під'їхали заду та почав він пихати -бампер потім в'їхала якась Тесла в них вони улетілт у мене мінус половина заду, я спитав в його той який не а машині де машина він не знає...
Я пішов постукав їм у вікно вийшли почали розмовляти я почав несильно бити по двері щоб не уїхали потім взали в кайданки без підстави непредставилися повезли. В НПУ Д керівництво не викликали хочяб в мене воно було прекрасне, потім адвокат і розборки...
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:Докази
0.41 ДТП, таранили
0.46 в'їхала Тесла (гарний в мене таймінг)
1.35-2.30 б'ю легенько авто
2.35 заковують в кайданки та не представляються
4.10 по комусь тулили
Після того чекаємо адвоката розмовляємо
Дата і час інциденту: 29.09.24
До скарги до прокуратури додаю;
Щоб покарали обох працівників СБУ Д
Є свідок Макс Качан
Я хочю моральної компенсації
100.000грн та за те що мені побили пів заду 50.000грн
Разом 150.000грн
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))