Розглянуто Назва теми: Заява до прокуратури №0092

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
268
Реакції
472
Бали
123
Я, громадянин України Андрій Харрісон, подаю заяву до прокуратури на громадянина Кіріл Неон та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУ К (Порушник)
Детальний опис правопорушення:

Хочу подати заяву у відповідь на працівника НПУ К по справі 0090 як приватний адвокат Джені Еверет.
Хочу зауважити що свідчення працівника НПУ К є неправдиві.

1.
Данна співробітниця приїхала на постачання кайдан в Національну Полціцію України м. Києва (НПУ К), після того як вона прибула спільно зі своїми напарниками до ГУ НП м. Києва, не сказавши доповідь у рацію, вони заїхали на зачинену тереторію НП м. Києва та порушуючи наступну статтю ККУ:
Ознайомившись із записом з боді камери, хочу зауважити що працівник НПУ К бажає ввести в оману суд та працівників прокуратури!

Що робив працівник НПУ К на вулиці?
Відповідь одна - очікував когось, а ще точніше, коли хтось хто зробив доповідь приїде. Також можливо побачити на відео, що у працівника НПУ К є нагрудна рація в котрій також є історія бесіди, де зможемо почути що доповідь у рацію була!

2.

Після того як вони заїхали на тереторію НП м. Києва, вони заїхали на плац порушуючи наступну статтю ККУ:

Стаття 84. Групове порушення громадського порядку
Так як вже очевидно що працівники СБУ потрапили до терирорії НПУ без порушень, то у цьому випадку жодних порушень порядку не було. Навпаки, питання до НПУ К, чому ніхто не зустрів СБУ на АКПП, та не вказав куди саме можно припаркувати авто для вигрузки кайданок? на відео ми можемо побачити що працівники СБУ шукали когось хто зможе ім допомогти знайти місце для паркування

3.
Після того як данна співробітниця поїздила по нашій парковці, вона збила працівника поліції Кіріла Неона тобто мене порушуючи наступну статтю ККУ:

Стаття 40. Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання особи, яка вчинила кримінальне правопорушення
Як ми можемо побачити працівник НПУ К, після того як його зачипила автівка, встав та добре себе почував. Також прошу щоб був наданний повний запис, де у подальшому він не тільки добре себе почував, але й казав що жодник прітензій не має, що повністтю звільняє від відповідальності мою підзахисну.

Також бажаємо притягнути працівника НПУ К за статтями:

Завідомо неправдиве повідомлення суду, прокурору, слідчому, дізнавачу або органу досудового розслідування про вчинення кримінального правопорушення - карається позбавленням волі на строк до 20 хв.

Ті самі дії, поєднані з обвинуваченням особи в тяжкому чи особливо тяжкому злочині або із штучним створенням доказів обвинувачення, а також вчинені з корисливих мотивів, - караються позбавленням волі від 20 хв до 50 хв.
Завідомо неправдиве показання свідка, потерпілого, завідомо неправдивий висновок експерта, спеціаліста, складені для надання або надані органу, що здійснює досудове розслідування, суду, подання завідомо недостовірних або підроблених доказів, а також завідомо неправильний переклад, зроблений перекладачем у таких самих випадках, - караються позбавленням волі до 20 хв.

Ті самі дії, поєднані з обвинуваченням у тяжкому чи особливо тяжкому злочині, або зі штучним створенням доказів обвинувачення чи захисту, а також вчинені з корисливих мотивів, - караються позбавленням волі на строк від 20 хв до 50 хв.
Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів - караються штрафом від 200.000 до 400.000 грн з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця .

Ті самі діяння, якщо вони спричинили тяжкі наслідки, - караються позбавленням волі на строк від 20 хв до 50 хв з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця, зі штрафом від 50.000 до 100.000 грн.

Що стосується того, що на АКПП не було жодної особи щоб зустріти працівників СБУ:

Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб, - карається штрафом від 200.000 до 400.000 грн з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця.

Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі на строк від 30 хв до 50 хв з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця та зі штрафом від 200.000 до 400.000 грн.

Діяння, передбачене частиною першою цієї статті, якщо воно спричинило загибель людини, - карається позбавленням волі на строк від 50 хв до 90 хв з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 1 місяця та зі штрафом від 200.000 до 500.000 грн.

Накладення санкцій або компенсацій: Мій клієнт вважає що справа від працівника НПУ К потягла за собою дуже великі моральні наслідки та службову недовіру від співробітників та наполягає на отриманні не меньшої суми ніж 2 500 000грн компенсації.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Докази самого порушника, але прошу запросити повну фіксацію.
Дата і час інциденту: 29.09.2024
До скарги до прокуратури додаю: прошу об'єднати цю справу та справу 0090

Електронна копія ID-картки:
((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, +380 975 180 880

Останнє редагування:

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88
Вітаю! Відповідаю на вашу заяву:

точніше, коли хтось хто зробив доповідь приїде. Також можливо побачити на відео, що у працівника НПУ К є нагрудна рація в котрій також є історія бесіди, де зможемо почути що доповідь у рацію була!

З приводу цього вашого повідомлення відповідаю, так, доповідь була але це не дає змогу працівникам СБУ заїжджати на територію НПУ м. Києва так як це є закрита територія. Надіюсь надав відповідь на ваше питання.
на відео ми можемо побачити що працівники СБУ шукали когось хто зможе ім допомогти знайти місце для паркування

Шукали місце? Вони заїхали на закриту територію та почали їздити по всім парковним місцям НПУ м. Києва , після чого вони заїхали на плац, і тепер скажіть, співробітниця СБУ м. Києва яка прослужила в ЗСУ та не знає що заборонено заїжджати на плац? На мою думку що денну співробітницю мали навчити що ЗАБОРОНЕНО заїжджати на плац.
Як ми можемо побачити працівник НПУ К, після того як його зачипила автівка, встав та добре себе почував.

Поранення від того як мене збила співробітниця СБУ м. Києва були не значні, але я все рівно після цього випадку завітав до лікарні на моє обстеження, та лікар сказав що все добре (документ нажаль не зберігся)

Надіюсь я відповів на ваші питання. Якщо що ви можете запитати мене детальніше.
Гарного дня!

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
268
Реакції
472
Бали
123
Вітаю! Відповідаю на вашу заяву:

З приводу цього вашого повідомлення відповідаю, так, доповідь була але це не дає змогу працівникам СБУ заїжджати на територію НПУ м. Києва так як це є закрита територія. Надіюсь надав відповідь на ваше питання.

Шукали місце? Вони заїхали на закриту територію та почали їздити по всім парковним місцям НПУ м. Києва , після чого вони заїхали на плац, і тепер скажіть, співробітниця СБУ м. Києва яка прослужила в ЗСУ та не знає що заборонено заїжджати на плац? На мою думку що денну співробітницю мали навчити що ЗАБОРОНЕНО заїжджати на плац.

Поранення від того як мене збила співробітниця СБУ м. Києва були не значні, але я все рівно після цього випадку завітав до лікарні на моє обстеження, та лікар сказав що все добре (документ нажаль не зберігся)

Надіюсь я відповів на ваші питання. Якщо що ви можете запитати мене детальніше.
Гарного дня!
Шановний, не створюйте балаган! Якщо є щось сказати, очікуйте суду. Якщо є бажання примирення до суду, то Джені Еверет очікуватиме вирішення конфлікту у приватні повідомлення.

Дякую за розуміння у подальшому.

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88
Шановний, не створюйте балаган! Якщо є щось сказати, очікуйте суду. Якщо є бажання примирення до суду, то Джені Еверет очікуватиме вирішення конфлікту у приватні повідомлення.

Дякую за розуміння у подальшому.
Балаган? Ви рахуєте відповідь на ваші питання це є балаганом?

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,166
Бали
253
1728068086278.png

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,166
Бали
253
1728160518047.png
1728160618594.png

Вкладення

• 1728160528880.png
    1728160528880.png
    71.3 Кб · Перегляди: 65
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі