Петро Болбочан
Поважний гравець
- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 37
- Реакції
- 158
- Бали
- 78
Назва теми: Оскарження Постанови №1"
До Єдиного Державного Суду України
Від громадянина України: Петр Болбочан
Я, громадянин України Петр Болбочан, подаю оскарженя на постанову до Єдиного Державного Суду України на ДВБ при НПУ Д, пояснюючи всю ситуацію та додаючи необхідні суду докази.
У рамках того, що сталося, готовий пояснити таке:Постанова від НПУ Д ,( ). В цій постанові вказано ,що ЗСУ кинуло ''Роспорядження на НПУ Д''.Ми зробили цю постанову ,тому що на НПУ Д надійшла заявка ,що-до террору(легкого характеру),задля безпеки о/с складу ,що коли вони приїзжали ,свідчення не переплитались до судового засідання,так як В/Ч ЗСУ закрита територія ,і в рамка цього закону,ми можемо заборонити в'їзд до В/Ч( і в рамках ,цього,якщо вони потраплять на територію,даєм три попередження запасуєио на боді-камеру ,затримуєм та передаєм до СБУ).По друге,вони написали що відкрили рослідуванняна них. Ми не відкривали кримінальне рослідуванння на НПУ Д.А службове відкрили ,в рамках закону ми можемо відкрити службове рослідування ,для передачі доказів для суду.Обвинувачееня ,які вони вимолвили 1)Перенвищення влади та службових повноважень- вище вказаном моим текстом зрозуміло ,що нічого ,такого ми не зробили.2)Завідомо незаконне затримання-під вартою ЗСУ не збирається тримати пі а передавати до СБУ Д (В/Ч є закрита територія страгічний важливий об'єкт) 3)Зловживання влади-вище вказаном пояснені ,я все указав.4)притягнення завідома невиного до кримінальної відповідальності-є заява ,від громодянки україни ,яку ССО може прийняти згідно статуту,по боротьбі с террором Цим самє я хочу сказати ща НПУ Д прикриває свого підлеглого всіма діями .5) Службова недбалість -за це не може йти речі ,бо ми працієм за для безпеки громодят.6) Введення в оману суду або іншого уповноваженного органу-ми не вводимо оману нікого .ССО при ЗСУ може працювати спільно с СБУ Д,тому що два підроздвла по боротьбі с террором ,спілбна база,ми разом с СБУ Д залучаємось до спец завдань ,тому що СБУ Д більше правових дозволів ,чим в нас із-за цього ССО може роботи тільк службові рослідування то спец операції згідно законом та статутом .В статуті ССО чітко це прописано.Та є наказ який регулує все це ( ) .Моє бачення ,на це ,що на НПУ Д ,потрапила заява,і щаб завадити проведеню служби ,вони кинули цю постанову.В якій вони напевно не знают ,можливості СБУ та ЗСУ по боротьбі с террором
Прошу:
1. Запитати та вилучити записи з боді-камери відповідача, весь момент затримання Катя Котенко 22,06,2024, для суду. Так як записи мают зберігатись 7 днів.
Прошу суд:
1. Визнати дії відповідача неправомірними.
2. Стягнути на користь ЗСУ 100,000 грн на оплату державного мита, [150 000 грн ] моральної компенсації,Каті Котенко при визнані її правоти
3. Визнати відповідача винним за статтями 46. 47.1.
До позовної заяви прикладаю таку документацію:
1. Ксерокопія паспорта ( ).
2. "Discord" evpasiynikiforovichknur .
3. Докази правопорушення ( ).
4. Список свідків (Олександр Герасько ).