Розглянуто Найкраще буде якщо розгляне ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
167
Реакції
395
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Ян Карпенко
  2. Особистий нікнейм: Назар Коноба
  3. Суть скарги: Вітаю, поговоріть, будь ласка, з Адміністратором Яном Карпенком, оскільки при закритті скарги на неофіційні організації він тричі змінив свою позицію.

Спочатку він вказав, що порушники отримають покарання, відповідно до правила UKRAINE GTA 6.2. "DM" – доведення до несвідомого стану гравця без вагомої IC-причини (карається деморганом на 60-100 хвилин). Однак пізніше він переглянув рішення та зазначив, що порушення не було зафіксовано через відсутність звуку, хоча в цьому випадку звук не був необхідним для підтвердження порушення.

Прошу розібратися в цій ситуації та пояснити, на якій підставі було змінено рішення, а також переглянути справедливість такого рішення щодо неофіційної організації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1. [Посилання]
    2. [Посилання]
    3. [Посилання]
  5. Дата походження: 21.02.2025

Останнє редагування:

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
668
Бали
153
  1. не чути звуку, не чути рп відігровок, не видно причини чому ти їх тейзериш, а потім по тобі починають стріляти і замість того, що відстрілюватись, ти береш в кайданки людину і просто бігаєш з нею, коли вона в кайданках

2. ДМ-це без причини, а коли твого друга співробітник сбу бере в кайданки, а ти ще й в клані, то це пряма ІС причина

Данієль Хомс

UG | Senior Tester
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,526
Реакції
965
Бали
253
Вітаю, Назаре.

Хочу звернути вашу увагу на кілька моментів!

У вашій скарзі я зафіксував порушення правила 2.32, яке передбачає заборону на порушення правил серверу. Ваша поведінка викликала певні питання щодо дотримання правил, зокрема в контексті професіоналізму та виконання обов'язків.

Враховуючи поведінку під час ситуацій, можуть бути ймовірні провокації з вашого боку до інших гравців.

В деяких ваших скаргах не було надано повної інформації про ситуацію, що ускладнює розгляд. Зокрема, я не побачив всієї картини того, що відбувалося під час вашого інциденту, і, можливо, ви дійсно провокували інших гравців до зіткнення, чого можна було уникнути.

Важливо зазначити, що в наданих вами відео-доказах не було чутно аудіо. Це створює складнощі для підтвердження того, що відбувалося під час ситуації. Аудіо є необхідним для підтвердження тих чи інших дій. У зв'язку з цим, я та мої сл неоф не можуть виключати можливість того, що порушення могли бути з вашого боку під час затримання.

Мені здається, що ви виявили недостатньо професіоналізму під час затримання. У вас не було напарника, і ви одразу приступили до арешту, не враховуючи всю ситуацію. Це може бути небезпечно, зокрема, якщо є орієнтування на злочинців. Якщо це було так, ви повинні були взаємодіяти з напарником і діяти з більшою обережністю, щоб уникнути ризику для свого життя. Більш уважний підхід до ситуації, на мою думку, був би більш правильним.

Якщо гравці, на яких ви впливали, нададуть відео-докази ваших порушень, вони можуть звернутися до прокуратури для подальшого розгляду ситуації, навіть якщо ці гравці є злочинцями і дійсно.

Сподіваюсь, що ця ситуації буде корисним уроком для вас, і в майбутньому ви будете більш уважнішим та професійним в своїх діях.

Очікуєм рішення ГА/ЗГА

З найкращими побажаннями,
ГС Неоф Данієль Хомс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі