Відмовлено Наказание не за что по факту // Семпроміо Серо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Авдєєнко [38191] [06]

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2025
Дописи
14
Реакції
0
Бали
4
1. Ваш нікнейм:Роман Авдєєнко
2. Нікнейм адміністратора:Семпроміо Серо
3. Суть скарги:На видео видно на времени 5:08 данный администратор вяжет нас в наручники за то что мы в дмг (нон рп мир) убиваем друг друга когда много раз спрашивал есть наказание за дм в дмг говорили нет но походу нечем заняться нашим админу что он наручники надел а потом вопше каким-то образом поменял мне управление когда бежиш на лево то бежиш на право конда на право то на лево и вперед назад так само я его битл и говорил верни обратно то тут и прилитает мут за то что не уважения к администратору вы там в норме? смисл игры если администраторы не садят когда убивают на дорогах а на жалобы отвичают Если есть докази занимайтесь на форум а на форуме заявки по 2-3 дня смотрят + отказуют и что тут делать м...
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:30.12.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Покарання за неповажне ставлення до адміністрації було видане вірно відповідно до ваших слів. У адміністрації немає можливості змінювати керування гравцям.
Оскільки ви не реагували на голосові та текстові повідомлення, аби бути почутим, я заморозив на декілька секунд гравців, в тому числі і вас, аби ви мене почули.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі