Відмовлено Наливайко | Невірно розглянув скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
1. Нікнейм адміністратора: Станіслав Наливайко.
2. Особистий нікнейм: Дмитро Монастирський.
3. Суть скарги:

Доброго вечора! На мене написали скаргу що я НОН РП СБУ. Як ви розсудили що я НРП , якщо фрапс обрізаний спочатку, гравець не засняв як я відіграв кайданки та тайзер і як я представився йому, мене ось це цікавить. По друге гравець бігав та мішав на БП, якщо ви шарите в РП процессі, то б який чувак стояв на БП просто так, ви думаєте що співробітники поліціії чи іншої структури в реальному житті б не заарештували підозрювану людину? І по третє, чому гравець обрізав фрапс коли він хотів провернути проїзд по зустрічній смузі з другої сторони БП, скарга наразі дуже є цікавою, але обрізана, повного матеріалу немає, це підло зі сторони гравця обрізати і кидати скаргу. (та паспорт я у нього перевіряв перший раз коли він їхав у Харків з Гостомеля, а потім він кружляв і хотів протаранити наші автівки по зустрічній! Я думаю покарання не справедливе як мінімум, можна було б провести якусь бесіду, ну ніяк не догану, як ви судите по тому, що від початку до кінця ситуації не бачили, це БРЄД!)
Покарання зніміть будьласка!

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дмитро-Монастирьський-Нон-рп-СБУ.27523/
5. Дата походження: 13.03.23

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Як розглядається скарга, якщо повністю ситуації немає , тільки як я його заковую вже, м ?

Я розумію , що, я не відіграв що посадив його в машину і витягнув і порушив драйв, але можна й обійтися усною розмовою! Я не такий сильний порушник, бо у фракції майже місяць і це мої перші косяки на підполковнику за такий довгий час! Дякую за розуміння!

+ В гравця який подає скаргу, до цього був розшук та заборонені предмети в інвентарі, як він працює в НПУ?

Останнє редагування:

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня.

Передивившись скаргу можу сказати що з вашої сторони були виявлені порушення за що ви і отримали догану.

Неправомірних дій зі сторони адміністратора виявлено не було.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі