💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

danilkiv37

Новий гравець
Реєстрування
10 Січ 2025
Дописи
12
Реакції
0
Бали
6
  • Руслан Горобець 6880347 02 сервер
  • За цей рік я поміг новачкам фінансово і допомагав адміністрації, робив розіграші в клані, перестав ображати і дмити інших гравців
  • Я хотів би отримати гараж
  • Я хотів отримати б цей подарунок за те що чим міг допомагав адміністрації і новачкам розвиватись і робив розіграші в клані
  • Не використовува ШІ

БОГДАН140

Козак
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
26
Реакції
15
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Бодька Савченко 70607 01 сервер

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рSR. я допомагав гравцям за цей рік я витратив 25 000 000 і подарував авто
Що б ви хотіли отримати.я дуже сильно бажаю собі гараж І (M5 CS)

Чому ви маєте отримати цей подарунок я допомагав гравцям і вірю що це сені достаниться
я не коли ніічого не виграв і в цей раз моя надія получіть від Миколая Подарунок
і я граю на протязі 2.5-3 роки і це буде мій шанс отримати єго
я написав все що міг:ukrainegta:💯

1765001267763.png

Останнє редагування:

Олександр Твікс

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
52
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Олександр Твікс, Східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам та соклановцям купити автівки, приймав участь в багатьох грп та допомагав адміністрації устранить баги.
  • Що б ви хотіли отримати. Хочу не багато, тільке свою мрію, а саме гараж.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я хочу допомагати своєму клану розвиватися та допомагати новачкам

Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
45
Реакції
17
Бали
13
1.Тарас Іванців 42071 03 сервер
2. Я допомагав новачкам і гравцям не дмив не розстрілював гравців також закидував гроші в благодійні фонди давав маленькі суми новачкам щоб розвивались
3. Дорогий Святий Миколаю пише тобі гравець з 03 серверу цього року я старався не робити поганих справ поводився чемно тож звертаюсь до тебе з великим проханням якщо можна подарувати мені на свято BMW M5 F90 обіцяю використовувати її тільки в добрих справах підвозити друзів і не перевищувати швидкість ще прошу трішки миру, добра й тепла для всієї України щоб наш сервер завжди був стабільний і без крашів. Дякую тобі отче Миколаю з повагою майбутній власник BMW M5 F90
4. Буду кататись хочу лишити її для себе берегти

Останнє редагування:
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
8
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вадим Отаман

Заст. голов. лікаря МОЗ | 06 Server
Реєстрування
8 Кві 2025
Дописи
31
Реакції
36
Бали
63
1. Вадим Бешкетник, 6881943, 02 сервер.
2. Допомагав людям які вступили в фракцію, допомагав грошима.
3. Будь який подаруночок мені підійде)

maloy(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧™

Новий гравець
Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Любий Святий Миколаю!
1. Мій нік — Богдан Тіщенко [ID: 71293], сервер 03.
2.Я допомагав людям, які потрапили в біду або комусь щось зламалась машина. Я підтримував державу та донатив на ЗСУ.
3.
Я хочу собі:Стильним хлопцем, McLaren P1 та 1000 карбованців. Багато знаю, але все одно дякую Святому Миколаю.
4.Я взагалі хочу подарувати брату McLaren — він його дуже хоче. Я вже місяць збираю гроші, щоб зробити брату приємний подарунок на Новий рік. Це його мрія. І дякую тобі, Святий Миколаю❤
5.-
[Відео]-https://youtube.com/shorts/G9tyRTdw7Hs?si=5UfMylhTqZgkhCDt
6.І я хочу сказати розробникам та адміністраторам: велике вам дякую за все і за класну гру❤❤❤.
День святого Николая 2019_ яркие открытки и душевные поздравления.jpg

Святим Миколаєм від Богдана Тіщенка всім!

Останнє редагування:
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
23
Реакції
5
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1. 52994 Артур Галушман Північний Сервер 04
2. За цей рік я багато допомагав новачкам та давав їм грошей, намагався не порушувати закони та правила UG
3. Хочу щоб скоріше закінчилась війна та всі військові потрапили до дому. Більше нічого, все останнє сам досягну
4. Знаю що майже неможливо але я вірю в дива

Останнє редагування:

Артур Юрійович♡

Новий гравець
Реєстрування
28 Вер 2025
Дописи
22
Реакції
4
Бали
6
Вітаю тебе святий Миколай!

Я цілий рік допомагав новачкам, коли хтось зламався на дорозі я йому ремонтував авто, підвозив допомагав заробляти новачкам гроші, бувало що я їм свої давав гроші завжди допомагав всім.

Я старався не порушувати правила сервера завжди катаюся по дорогам не разу не був в бані не використовую чити всім допомагаю я не одну людину привів на сервер всім розповідаю що це класний проект в який грано грати завжди всім допомогаю.

Я хочу BMW M5 CS або BMW M5 F90 або гараж) або 100кк) надіюсь хоть щось буде но не факт( бо скільки я просив мені нічого він не приносив(

Дякую за увагу!

З повагою Артур Юрійович #60112 [05]

Євгеній Дворніков

Новий гравець
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
Шановний Святий Миколаю!

• Мене звати Євгеній Дворніков, мій нік — #175788, граю на 01 сервері.
• Цього року я приділяв багато уваги новим гравцям: зустрічав, розповідав, що й до чого, і завжди був поруч, коли їм потрібна була підтримка.
• Якщо можна, я би дуже хотів отримати такі подарунки:
  • BMW M5 2025,
  • 50 мільйонів ігрової валюти,
  • 2000 карбованців.
• Я добре поводився цілий рік, намагався бути чемним, уважним та позитивним.
• Я буду надзвичайно радий отримати подарунок, і обіцяю й надалі приносити користь серверу та гравцям!

Арсeн Тюрган

Служити українському народові то це не втікати а ц
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
39
Реакції
30
Бали
21
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
Вкажіть, 123633, 03 сервер
що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
Я був в нпу та в СБУ та багато кого прости наприклад люду проїхала на червоне дав попередження та деколи міг не давати всі розшуки, наприклад людина порушили 3 статі написав 1 і легку статтю, допомога в навичкам, підвозив, зберіг 5 життів
Що б ви хотіли отримати. Ну я так багато не хочу ну хотяби 25-15 лямів ігрової валюти та ще хотів Вертоліт самий дешевий і машину БМВ любій серії та ще б хотів щоб мир був
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Ну я вже давно граю але вертоліт потрібен для підвозити гравців деколи допомогати та просто летіти, в машина щоб їхати в підвозити, в гроші потрібні для квартири, святий Миколай я буду це все виконувати все що написав

Андрій Думанов

Шановний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
22
Реакції
42
Бали
21
1.Андрій Думанов 149369 01
2.займав дуже високі посади в державних організаціях
3.bmw m5cs або 5000 донат валюти

Даня Мажор

Новий гравець
Реєстрування
1 Сер 2023
Дописи
58
Реакції
2
Бали
11
- #6799835 Даня Мажор 02
-Цього року я був моментами неслюхняний, а де коли і робив добро для наших любимих гравці. Допомагав новачкам, підвозив людей, не переставав грати на нашому сервері тільки і тільки і буду продовжувати на ньому проводити подальший час, допомагав поліцейським ловити того самого бандита). Я вважаю я зробив багато чого для всіх і не можу згадати.
-Святий Миколай ти найкращий хто є, і хто допомагає нам. Я б хотів у тебе щоб мені подарували зимовий батл пас віп, і дуже дуже хотів би гелік 6x6 це мрія моя, і пару гривень))) на морозиво це вже вирішиш ти) і шоб нарещі приніс перемогу Україні
-Зимовий батл пас віп хотів би його через те що я гравець який не мав віп вже як 2 рік і я б дуже хотів пройти батл пас цього року, гелік 6x6 це мрія моя ми ще з другом грали в гта до 2.0 і там був такий гелік вже не памятаю і він казав той власник ( ви й тоже будете колись мати його) і я до цього йшов і старався і надіюсь шо цього року мрія збудеться, а грошики я збираю на котетдж тому б міг мені допомогти з цим тому що живу у друга на квартирі і не маю свого житла. Якщо б зміг до допоможи будь ласка.
-ШІ не використував може з помилками, але від своєї душі.
- написав 02.12.2025 18:24
Надіюся шо цей листо попаде Миколаю який дарує справжні подарунки.

Дініска Валуев

Новий гравець
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
2
Реакції
4
Бали
8
Вітаю Святий Миколай!
до тебе звертається чемний гравець Франц Бернардо! який вів себе дуже добре,допомагав гравцям розвинутися, давав гроші та навіть одному з гравців подарував квартриру економ класу), також зараз я допомагаю новачкам в ЗСУ розумітися в грі та фракції!...

я хотів би побажати в тебе свою мрію а саме квартиру середнього класу та трошки грошей які я буду застосовувати для преміювання підрозділа НГУ( від 5 до 15кк на ваш вибір) дуже сподіваюсь на твою доброту)

Франц Бернардо,6890563,02 сервер

Руслан Мандарин

Слава Україні💙💛 Подільський Край [06]
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
187
Реакції
44
Бали
33
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 282 Руслан Мандарин 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Запросив друзів грати разом зі мною, пояснював новим гравцям що і як робити. Активно грав та був доброю людиною
  • Що б ви хотіли отримати.
    Любий, любий Миколай!
    Хочу я возити продукцію в Румунію але для цього хочу попросити в тебе
    Tesla Semi я буду їздити на ній за кордон
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був чемний і їв кашку

Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
20
Реакції
8
Бали
6
:ukrainegta:
🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌤️Лист до Св.Миколая🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️
❄....❄....❄....❄...❄.❄...❄..❄.❄..❄..❄...❄.❄..❄... .❄.❄...❄...❄..❄..❄
❄...❄.....❄....❄....❄...❄....❄....❄...❄.....❄...❄....❄...❄...❄....❄...❄...❄
❄........❄......❄........❄.......❄.....❄....❄......❄......❄...❄.....❄....❄....❄....❄
...❄.............❄........❄................❄........❄........❄.........❄....❄..❄.....❄...❄
...❄.......❄........❄ .........❄...........❄........❄.......❄......❄......❄.....❄.........❄
⛰️🏔️🏔️🏘️🏘️🏣🏥🏤🏦🏨🏬🏪🏩🏫💒🏢🏬🏢🏢🏢⛪🕌​
  • Богдан Віницький:ID:86958,Східна Україна
  • 👮‍♂👮‍♂️Побував на різних посадах в різних фракціях 👮‍♂️,💵💵пожертвував пару мільйонів в ВРУ💵💵
  • 🏎️хотів би отримати авто Ferrari F40🏎
  • 💸бо мене обманули на 100мілйонів і мені нічого не вернули💸

Останнє редагування:

Кирило Тетеря

Ігровий помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
18 Тра 2025
Дописи
37
Реакції
22
Бали
53
Напишіть свій ID, Кирило Тетеря 01 (230728)
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я працював в УЗ 03 сервера був лідером УЗ тепер я Капітан поліції підрозділу КОРД-НПУ Харкова на 01 сервері який успішно видае покарання злочинцям.
Що б ви хотіли отримати. Я б хотів отримати чорний Ford Transit з поліцейськими страбоскомапи та 100%тонування
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Цей подарунок буде використовуватися мною для працівників КОРД підчас поклав або рейдів чи затримання

Реєстрування
2 Лис 2024
Дописи
40
Реакції
21
Бали
13
53582 саторо химото 04сервер
допомагав новичкам давам грошi та багато порушникiв ловив
так за цей рiк були випадки поганi вiд мене але я допомагав серверу та допомогав гравцям
граю 3 роки вже з початку проекту ну не багатий хочу якись подарунок типу авто яког8ось дорогого б оза 3 роки не було таких авто

Роберт Верховний

Ветеран | Центральна Україна [01]
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
279
Реакції
140
Бали
48
Срочно закажи для мене MD 500 не будемо забирати один в одного дорогоцінні секунди життя.
З повагою від мене до тебе.
З наступаючим!
Слава Україні!!!

..UU...UU....KK..KK....RRRR............AA............II.....NN.....NN.....EEEEE.............GGGG.......TTTTTT........AA..
..UU...UU....KK.KK.....RR....RR.....AA.AA.........II.....NNN..NN.....EE...................GG..................TT.........AA.AA
..UU...UU....KKK........RRRR........AAAAAA......II.....NN.N.NN.....EEEE................GG...GG. .......TT.......AAAAAA
..UU...UU....KK.KK.....RR...RR....AA.......AA....II.....NN.....NN.....EE....................GG.....GG.... ...TT......AA......AA
...UUUU......KK..KK....RR....RR...AA.......AA....II.....NN.....NN.....EEEEE..............GGGG..... .......TT.....AA........AA

........@@..............@@...
....@@@@........@@@@..
.@@@@@@@@@@@@.
.@@@@@@@@@@@@.
....@@@@@@@@@@..
.......@@@@@@@@...
..............@@@@.....
.................@@......

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.

191613 Тобі Кедман 01 Центральна Україна!

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Сер 2023
Дописи
132
Реакції
31
Бали
31
Цього року я намагався бути максимально слухняним та відповідальним гравцем. Покарань у мене майже не було, а свій клан я вів активно та стабільно, вкладаючи в нього час і енергію. Я щиро намагався робити проєкт кращим та навіть мав бажання стати частиною технічної підтримки Discord, щоб допомагати гравцям та розвивати сервер, але не зміг стати частиною технічної підтримки.

На жаль, останнім часом я втратив інтерес до гри. Неприємні ситуації, зустріч із нечесними людьми та втрата майна суттєво вплинули на бажання продовжувати розвиток. Проте я вірю, що правильний подарунок може повернути мені натхнення та мотивацію знову активно грати, вкладатися та підтримувати проєкт.

Я хочу отримати те, що знову пробудить інтерес до UKRAINE GTA — будь-яку річ або можливість, яка допоможе мені відчути драйв, з яким я колись заходив у гру. Вважаю, що заслуговую на це, бо протягом усього часу демонстрував лояльність, старався для спільноти та проявляв себе як відповідальний учасник.

Андрій Павлик, 138863, Центральна Україна 01.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі