💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

іван Козак

Новий гравець
Реєстрування
28 Лют 2025
Дописи
11
Реакції
0
Бали
8
Дорогий Святий Миколаю Чудотворець! Я Іван Мацигін [206466 01 сервер]. Я стараюсь бути добрим вічливим слухняним стараюсь допомагати усім допомагаю своїм друзям своїй родині.Цього року я багато працював вчився тренерувався старався стати кращим що дня. Я вірю у чудо у твою доброту.Якщо можна подаруй мені будь ласка фуру амереканця теслу або любу прикольну фуру А ще я прошу миру для України здоров'я моїй родині та всій Україні та щастя всім дітям. Я обіцяю й далі робити добрі справи та старатись ще більше. Дякую за все З повагою Іван Мацигін
1764692905359.png

Останнє редагування:

+380981060036

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Прівіт любий Миколай мене звати Ярослав Калінійчук мій айді 6884858 я помагав людям тумо я хочу
1) 150мільонів ігрової валюти
2) 4000 карбоновців
Все чикаю на тебе

Реєстрування
6 Кві 2024
Дописи
19
Реакції
8
Бали
8
Макс Хоффман айді 30765 05 сервер
Завжди допомагав рижикам, допоміг друзям
Я хочу Maclaren P1,549 карбованців для зимового бп або Червоний Крик
Я чоткий пацан

Писав сам і думав сам
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Саша Абобус

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Доброго дня святий Миколай це Захисник України з ЗСУ на 05 сервері в цьомц році я трішки порушував на авто також з деким сварився але швидко мирився з хорошого я Відбивав територію Військової частини також деяким дарував скіни шоколадки кому треба я давав гроші такщо якщо я заслужив подарунок то я хочу бумбок я про нього давно мріяв дякую що читаєш (це мій нікнейм Саша Абобус сервер 05 айді 12597 ) незнаю чому я маю отримати цей подарунок може щоб влаштовувати вечеринки і дні народженя з музикою дякую

Тревис Неизвестний

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Любий Святий Миколаю!

За цей рік на UKRAINE GTA я допомагав гравцям з розвитком,почав грати на більшості серверів також я привів в гру UKRAINE GTA своїх друзів.

Любий Святий Миколай,я хочу щоб ти мені подарив в грі Ігрову Валюту (20.000.000) або М5 F90.

Якщо я получу цей подарунок,я буду допомагати новеньким в грі,приводити в гру ще більше людей та не порушувати правила серверу.

З любов'ю, Тревис Неизвестний 54029 05

Слава Україні!

Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
136
Реакції
111
Бали
88
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Ігор Нордсайд 30850 "05" ( Лорензо Нордсайд 04)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: В грі чинний Адміністратор 04, раніше 05 напротязі кількох місяців, на 05 ні кому ніколи ні в чому не відмовляв, в реальному житті пішов 4-ий рік як я є чинним військовослужбовцем, та досих пір виконую бойові завдання по захисту незалежності та сувернітету України)
  • Що б ви хотіли отримати: Audi E-tron
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: На рішення Миколайчика)

Влад Кєлліні

Ст. Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
515
Реакції
335
Бали
123
Адреса
[email protected]
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6862963 Владислав Марловський 02 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Перебуваю на модерації діскорда також був адміністратором і після того як я знявся я помагав адміністрації відкидати чітерів
  • Що б ви хотіли отримати. Гелік G63 2022 або червоний крик
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. це моя мрія
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
    Любий Санта, ти Чудовой
    Щедрий, добрий і казковий
    Я до тебе звертаюсь щиро
    З вірою в серці, з теплом і миром

Прошу, вислухай моє прохання

Це була лише тупа підстава
    Та життя – то не вистава
    Тож попрошу тебе, чарівник
    Допоможи, мій добрий друг

Обіцяю бути чемним,
    Із добром та завжди вірним.
    Санта, знай твоя підтримка
    Моя мрія й світла зірка.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
15 Жов 2025
Дописи
41
Реакції
14
Бали
13
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Олег Потужний сервер 05
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам кідав гроші на зсу
Що б ви хотіли отримати. Бум Бокс і 1.000.000
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я добрий допомагаю людям
Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Хочу отримати подарунок від найкращого Миколая
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Георгій Христенко

Сам по собі , (Я ❤️ Харків , Харків моє місто!)
Реєстрування
5 Гру 2024
Дописи
64
Реакції
18
Бали
23
1764693263797.png

Любий Святий Миколай!
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 68933 Георгій Христенко Сервер 04

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Зробив розіграш на Ютуб Каналі на Скін, В кого ломалася автівка по середині дорозі якщо була ремка лагодив автівку, Служив в Зброєних Силах України та захищяв Фронт, возив Патрони та Паливо і захищяв Повітряний Простір України також домопогав гравцям в VIP чаті коли вони про щось питали бо Адміністратори не завжди можуть відповідати на питтаня в VIP Чаті тому якщо хтось щось питав то допомагав. Зробив прімерно 150 Замовленнь в Транспортній Компанії. Допомагав своєму другу Богдану Карбівничому. Працював Будівельником.

Що б ви хотіли отримати: Хотів би отримати кошти в сумі 500.000.000 гривень та 3000 Карбованців для Покупки Котеджа та Автівки Мрії та для покупки рюкзака

Чому ви маєте отримати цей подарунок: Тому що я допомагав Гравцям та Захищяв Україну по всім фронтам, Також вже більше пів року збираю на котедж але ще досі не назбирав.

Останнє редагування:

Санта Монтеро

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2025
Дописи
110
Реакції
166
Бали
48
Любий Святий Миколаю!

Мій ID, нікнейм та сервер: Владислав Янукович 117893, 03 сервер
У UKRAINE GTA я намагався приносити користь: Добре вів себе цілий рік! Допомогам навечкам и тд
Бажання в мене таке — буду рад любому подарку ну вообще хочу гараж
Чому я маю отримати цей шанс? Хочу гараж люблю UKRAINE GTA

З найкращими побажаннями,
Владислав Янукович 117893, 03 сервер

Марку Дніпровський ♡

Північна Україна ꑭ
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
14
Реакції
12
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Тоні Житомирській 30619 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я допомагав новачкам,допомагав давав гроші скікі міг не порушував правила 06 серверу UKRAINE GTA знімав відео про наш проект UKTAINE GTA самий кращій проекит
  • Що б ви хотіли отримати: я би хотів отримати бумбокс графіті або простий бумбокс абож ігрову валюту 20кк (одне з двух).
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: тому шо я себе добре поводив немав критичних покарання за історію гри ( мав тікі бан на 6ка днів за чіти але мені по ошибці дали) помагав завжди гравцям чим міг та Слухався маму

Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
28
Реакції
9
Бали
11
Привіт Святий Миколаю! До тебе пише Саня Іванчук, громадянин Східної області (03 сервер.),
та номером паспорта 50696(ID). Живу я в країні Ukraine GTA вже 2 роки 4 місяці. Розвився не погано, спіймав котедж,
тримав таку суму яку я навіть не зміг уявити собі 80.000.000, але не довго)))).
Люблю гоняти, дріфтити та взагалі бути за кермом.
Я в принципі добра та слухняна людина. Знайшов друга (Артема Рибакова)
але трохи посварилися, бо він як став на Майора так все його
понесло від мене тільки гроші (які я ні заробляю не бізнеса ні чого, тільки депозит)
дім, і все... Ні коли не обманював людей так як це є не гарно.
Є багато мрій, G-Class G63 (Гелік 2022)-на максимальному 5 стейджі.
Також BMW M5 F90 або BMW M5 CS-на максимальному 5 стейджі
Я вів себе в цьому році дуже гарно, пішов до СБУ допомагати народові, державі. Допомагав новачкам, як грамотно, так і фінансово. Ніколи не отримував подарунків від Миколайчика :( . Але я не розчаровуюсь так як ще є багато всього іншого...

Хотів би отримати від миколайчика: або ж G-Class G63 (Гелік 2022)-на максимальному 5 стейджі. або BMW M5 F90 або BMW M5 CS-на максимальному 5 стейджі. Це є авто моєї мрії якщо ти мені покладеш їх ключи мені під ялинку🎄🎄🎄.
Твій улюбленій Саня Іванук (( 03 сервер; 50696ID))
До святого Миколайчика!

Адам Мірзоєв

Новий гравець
Реєстрування
26 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
Лист до Святого Миколая
Мій нікнейм: Адам Мірзоєв
ID:100590
Сервер: 03 - Східна Україна
Привіт Святий Микола!

Протягом цього року в UKRAINE GTA я намагався бути чесним та активним гравцем. Я допомагав новачкам адаптуватися в грі, підказував їм основні правила та допомагав із першими завданнями. Брав участь у різних заходах на сервері, підтримував дружню атмосферу та не порушував правил. Також я допомагав своїй фракції, виконував поставлені задачі та робив усе, щоб гра була цікавішою не тільки для мене, але й для інших гравців.

Цього року я хотів би отримати в подарунок (BMW X6M (F96) ) Якщо це буде неможливо — я буду щиро радий і 6 тисячам карбованцям

Чому саме : Я обрав саме BMW X6M (F96), тому що це один із моїх улюблених автомобілів у реальному житті та в грі. Його дизайн і потужність завжди мотивували мене розвиватися та прагнути більшого.

Дякую за вашу увагу до мого листа. Обіцяю і надалі залишатися чесним, активним та добрим гравцем.

З повагою, Адам Мірзоєв.

Останнє редагування:

Сергей Харриган

Новий гравець
Реєстрування
18 Чер 2024
Дописи
8
Реакції
2
Бали
8
  • ID 94264 , Сергей Карпов. Сервер 03.
  • Помогал нуждающимся в помощи ( новичкам, поломки на трассе автотранспорта (канистры , ремки), просьбы подвести куда-то , дать совет какой-то, а как круто услышать реакцию человек когда ему ни за что даёшь деньги в которых он так нуждается - это бесценно ,так сказать почему бы не помочь хорошему человеку если он адекватно просит.
  • Вертолет Hughes MD 500
  • Потому, что для удобства и комфорта в игре не хватает лишь только этого транспорта, его нельзя арендовать ,купить у других игроков, а так хочется, а еще потому что порой бывает при загруженности сервера невозможно ездить на дорогах, особенно в присутствии некоторых неадекватных людей из-за которых часто ломается авто по этому приходится ждать когда все станет спокойно и тогда выходить в свет. Вот если бы был этот вертолёт, то я бы был просто счастлив! 😇😇😇

Наурмо Овнпрайс

Шановний гравець
Реєстрування
26 Чер 2023
Дописи
34
Реакції
35
Бали
23
Вік
26
Адреса
З.Г.В ВМК МОЗ Д💔
1. Володимир Своє
2. Допоміг новачку також дав йому грошей, після цього ми стали друзями.
3. Mercedes benz cls 63 2011
4. Буду надалі допомагати новачкам та буду шукати більше друзів

Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
22
Реакції
30
Бали
16
Вік
26
Матвій Честоков 187525 01 сервер
Любий Миколайчик к нам приходить
Подарунки залишає
К діткам не слухняним не приходе
А к слухняним вже летить
Всі тебе чекають люблять не ображають
Хочу Миколайчик собі я не мало
Просто цей рік багато працював
Якщо не важко дай мені донатку скільки не жалко
Та одяг хочу ще собі наприклад Сніговика собі у грі
Якщо не жалко Миколаю подаруй мені авто назву має АУДІ ETRON
Всі тебе чекають та поважають ні хто не буде тебе ловити тільки подарунки подари можна трішки можна більше
Але будемо раді Якщо хоч прочитаеш.
Хорошого зробив не мало
Наприклад:будував я башню
Працював в ЗСУ та на дальнобої допомагав державі.
Подарував машину я людині та помив квартиру).
P.S Всі тебе чекають та люблять з повагою Матвій Честоков

Реєстрування
26 Чер 2025
Дописи
54
Реакції
15
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6836653, Дмитро Ліфан, 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомогаю гравцям якщо вони потрибують допомги, не порушую правила гри, поводжу себе гарно в грі без конфліктів, за цей рік знайшов багато вірних друзів, маю свій клан і допомагаю гравцям заробляти гарні гроші щоб скоріше розвинулись в грі
  • Що б ви хотіли отримати. Гелік 2022 або бумбокс чорно білий мрамур
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.За те що я чемний і не порушую правила гри) і допомагаю гравцям. Дуже мрію про гелік або бумбокс але поки не можу собі це купити

Юрій Гаресон

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
56
Реакції
69
Бали
63
Святий Миколай,Я Юрій Гаресон 109878 проживаю в Східній Україні, цього року займався благодійністю допомагав гравцям початківцям працюю в поліцію тому затримую непослушних громадян, займався керівними посадами в різних фракціях, годував тваринок, запобігав образ гравців і сварок.Дотримувався усіх правил ігри,але також маю гріхи міг не прийти на код-5, за що каюсь винен, але обіцяю виправитись. Хочу попросити 13кк, колонку бум бокс і 100 карбонців і для купівлі тваринки.Надіюсь що Миколай добрий і пробачить мене і подарує мені подарунок. Миколай любить усіх діток і дорослих він не пройде мою хату cподіваюсь. Прошу переглянь моє відео https://ua.files.fm/f/gpr22t9vnv
(дякую адміністрації за чудовий настрій і змогу повернутись у справжню казку, Слава Україні, Cлава нашим ЗСУ вони зараз справжні чарівники).

Останнє редагування:

+380981060036

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4

Вимоги:
Прівіт знову мене звати Ярослав Калінійчук 02 сервер айді 6884858 я помагав людям тому я хочу
1 150кк ігрової валюти
4000карбоновців все чикаю

Марку Дніпровський ♡

Північна Україна ꑭ
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
14
Реакції
12
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Тоні Житомирській 30619 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я допомагав новачкам,допомагав давав гроші скікі міг не порушував правила 06 серверу UKRAINE GTA знімав відео про наш проект UKTAINE GTA самий кращій проекит
  • Що б ви хотіли отримати: я би хотів отримати бумбокс графіті або простий бумбокс абож ігрову валюту 20кк (одне з двух).
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: тому шо я себе добре поводив немав критичних покарання за історію гри ( мав тікі бан на 6ка днів за чіти але мені по ошибці дали) помагав завжди гравцям чим міг та Слухався маму

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі