💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Тра 2023
Дописи
23
Реакції
6
Бали
8
1.Микола Ліфан ID 6882613
02 сервер
3. Я грав не нарушав помагав новачкам
4. Я б хотів получити сумку на 250кг чорного кота

Ростік Потужний.

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Гру 2024
Дописи
75
Реакції
55
Бали
23
1.119529,Ростік Потужний, 03
2.намагався бут хорошим гравцем допомагав мирним жителям, ремонтував маини тим, у кого вони ламалися, та підвозив людей у потрібні місця. Коли бачив небезпеку, я намаався зупинити її, а не створювати. Я допомага поліції ловити злочинців, підтримував порядо на вулицях і завжди поводився чесно. Я не руйнував майно без потреби та старався робити тільки ті дії, що приносять користь місту й іншим героям. Я хотів щоб у грі було більше добра, і намагався бути прикладом справедливості
3.Бумбокс
4.Я вірю, що заслуговую на подарунок, тому що цього року я старався поводтися добре: допомагав іншим, виконував свої обов’язки, слухався дорослих і намагався робити правиьні вчинки. Я працював над собою, вчився бути чемним, уважним і відповідальним. Я прагнув приносити білье добра вдома, у школі й навіть у грі. Тому сподіваюся що мої старання будуть помічені.

Максон Черток

Новий гравець
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
7
Реакції
1
Бали
6
Адреса
[email protected]
1. 7420 ІD НІК Максон Черток 05 сервер
2. Лікував пацеєнтів
Дарував гроші
Помагав новичкам розвиваться

3.Я би хотів отримати гелік 6х6 та 10.000.000 ігровой валюти

4. Хочу шоб моя мрія збулася

Sato_van

Козак
Реєстрування
22 Чер 2024
Дописи
48
Реакції
22
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 128482 Центральна Україна (01)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомагав багатьом людям як і грошима так і розвитком. Також багатьом знайомим допомагав розвиватися в сфері перекупства. Майже не порушував правила серверу.
  • Що б ви хотіли отримати. я б хотів отримати авто BMW M5 cs
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Давно мрію про це авто
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Миколаю, завітай,

Бо у нас тут — справжній рай:
    В Ukraine GTA кипить
    Світ, що хочеться творить.

Розробники — молодці,
    Не сидять вони в тиньці:
    ходять, малюють, вигадують світ,
    Щоб кожен гравець захотів ще раз влізть.

А дорогою мчить, як грім з небес,

Шалений BMW M5 CS —
    Фари блиснуть, мотор реве,
    І серце швидше оживе!

Миколаю, подаруй
    Трохи дива на землі —

Для гравців, для тих, хто творить,

Щоб світ гри могли розширити.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
70
Реакції
14
Бали
11
  • я Олексій Соломинко 151608
  • за цей рік я подарив новачку машину, потратив гроші з папиной карточки на донат , гарно вчився
  • що небудь на ваш розсуд ( донат або авто або кошти може ще щось )
  • я завжди добиваюсь свого та не даю конкуренції нікому

Vitollo

Активний
Реєстрування
24 Лип 2023
Дописи
177
Реакції
280
Бали
66
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 52298, Вітолло Хейт 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Поганого не зробив і вже добре
  • Що б ви хотіли отримати: Мій магазин квітів з 1.9
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Мій магазин
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ: 100%

Валерчик Малой

Новий гравець
Реєстрування
7 Лис 2024
Дописи
8
Реакції
2
Бали
6
Дорогий святий Миколаю!

Пише тобі слухняний Валерчик Малой. Цього року я старався бути добрим, допомагав рідним і робив багато хороших вчинків.
У мене є одна велика мрія, про яку хочу тобі розповісти. Я мрію про Rolls-Royce Spectre — це неймовірно красивий електричний автомобіль, який символізує елегантність, тишу та сучасні технології. Звісно, я розумію, що така мрія може бути дуже великою, але вірю, що дива інколи трапляються.
Якщо таку мрію виконати складно, я буду радий навіть маленькому подарунку, який наблизить мене до цієї мрії або просто подарує радість.
Дякую тобі за добро, яке ти приносиш у світ. Бажаю тобі здоров’я, тепла і світла!

З повагою і вірою у диво,

Валерчик Малой 82946 Північна Україна 🇺🇦

Саняьок0001

Козак
Реєстрування
12 Жов 2025
Дописи
11
Реакції
5
Бали
6
6873020
Саня Яворівський
02 сервер
Я допоміг розвинутись свому брату та другу і ще зробив дуже багато хороших вчинків і буду робити далі.
Я хотів би отримати BMW M5 F90 з донат-магазину.
Я дуже хочу саме цей подарунок,тому що я давно мрію про BMW M5 F90 і завжди хотів і хочу її отримати.

З повагою до Святого Миколая

Саймон Нокс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
32
Реакції
48
Бали
23
Саймон Нокс 86651
Вітаю дорогий Миколай я цьому році я дуже часто допомагав гравцям) за прикладом (починити транспорт підвести когось та тд) я давав свій промокод новенким гравцям щоби вони получили ігрову валюту та робив купу доброго. так звісно не без гришків але я старався) (честно)
я дуже хочю собі новорічного дафа
я буду його буду дешево здавати гравцям та таким чином допомагати гравцям заробляти кошти

Артyр Островський

Навіть найтемніша ніч закінчується світанком...
Лідер
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
76
Реакції
73
Бали
63
  • Привіт шановний Миколай. Пише тобі дуже хороша людина Скакун!
    Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Артур Скакун, 02 сервер, id:6843636
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Ой дуже багато, допомагав новачкам, роздавав гроші.
  • Що б ви хотіли отримати. Ауді А6
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я дуже хороша та добра людина!

Тревор Фікс

Новий гравець
Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
3
Дорогий Святий Миколаю!

Пише тобі гравець 215100, відомий у нашій спільноті як Тревор Фікс, із сервера 01. Цей рік у UKRAINE GTA для мене був особливим. Я старався поводитися чесно й доброзичливо: допомагав новачкам розібратися з першими кроками, брав участь у івентах без порушень, підтримував порядок на сервері й завжди намагався створювати дружню атмосферу.

Цього року я хотів би отримати 1000 карбованців. Це бажання для мене важливе, адже я багато часу провів у грі, був активним учасником життя сервера та завжди намагався робити спільноту кращою. Вірю, що завдяки моїм старанням я маю шанс отримати цей подарунок.

Обіцяю й далі залишатися гравцем, який поважає правила та людей навколо.

Щиро дякую за можливість звернутися та сподіваюся на невеличке диво!

З повагою, Тревор Фікс

Владислав Снейп

ПП НПУ 06 | Подільський Край | 06
Реєстрування
4 Бер 2025
Дописи
178
Реакції
49
Бали
33
ID: 29548
Нікнейм: Владислав Снейп
Сервер: Ukraine GTA 06

Дорогий Святий Миколаю!

Звертаюся до Тебе з щирою повагою та вдячністю за рік, який подарував мені нові враження та можливості на сервері Ukraine GTA. Я розпочав свій шлях 01.03.2025, ще маючи 11 років, але вже тоді намагався поводитися відповідально та сумлінно.

За цей час я обіймав важливі посади — майора СБУ та підполковника ДКВС. Я старався виконувати свої обов’язки чесно та дисципліновано, створювати позитивну атмосферу й допомагати іншим гравцям. Підтримував новачків, пояснював правила, розв’язував ситуації та робив усе можливе, щоб наш сервер був місцем взаємоповаги й дружності.

Хочу звернутися до Тебе з проханням про подарунок, який справді надихнув би мене розвиватися надалі.

Моє бажання:
– Audi RS7
– Невеликий бізнес для подальшого розвитку та гри
-- А також будь ласка Tesla Semi

Чому я звертаюся з цим проханням:
Протягом року я сумлінно працював на благо серверу, підтримував гравців і старався робити спільноту кращою. Цей подарунок став би не лише приємним заохоченням, а й стимулом для подальшого розвитку й активної участі у житті Ukraine GTA.

З повагою та найкращими побажаннями,
Владислав Снейп

Кирилk Ангел

Новий гравець
Реєстрування
24 Жов 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Кирил Ангел 69786 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Був в НПУ ловив злочинців
  • Що б ви хотіли отримати.бізнес гараж
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.хочу на ньом заробляти гроші

Віктор Тюбикович

𝐓𝐲𝐮𝐛𝐢𝐤𝐢𝐟𝐚𝐦𝐐
Реєстрування
30 Лис 2024
Дописи
161
Реакції
125
Бали
48
1.Віктор Потужний 222343 01 сервер
2.Привозив товари на вантажівці. Коли мав можливість помагав людям які тільки зарейструвалися в гру. Коли якісь гравці просять допомогу підвезти і ше щось стараюсь помагати їм
3.хочу попросити фуру теслу семі
4.буду возити більше замовлень помагати людям здавати в оренду

Іван Шліф

Козак
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
15
Реакції
11
Бали
8
1. 15619, Іван Шліф, 03 Східна Україна
2. Я рємав гравців на дорогах, іноді давав гроші попрошайкам, ні з ким не стрілявся, спеціально не ДБшив, але коли ДБшив то вибачався, і також рємав. Ні разу навіть нах;)й нікого не послав (я думаю це достойно поваги:)). З повагою ставлюсь до більшості гравців, навіть якщо вони неадеквати. Бувають моменти, коли хочеться нахамити, але я себе стримую.
3. Я б хотів отримати BMW M5 F90.
4. Я постійно користуюсь транспортом, дуже багато їжджу по світу України, і мені б дуже хотілось отримати саме цей автомобіль, адже він неймовірний, вишуканий, швидкий, керований та різкий. (ОБІЦЯЮ НЕ ПРОДАМ ЙОГО). Мені дуже потрібна ця автівка!

Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
16
Реакції
12
Бали
6
1 Петро Молодий | 80724 | 04
2 Наразі в ДСНС і допомагаю гравцям гасити автомобілі і багато іншого

3.квартиру чи будинок

Миколаю, добрий друже,
Я прошу у тебе дуже:
Дай оселю світлу, щиру,
Повну тепла та довіри.

Хай там затишок панує,
Хай добро в кутках бринькує
,
Щоб в домівці тій новій
Був спокій серцю дорогий.

Подаруй мені житло,
Де завжди буде тепло,
Де мрії тихо розквітають
І щастям стіни промовляють

4 нажаль ні,чому я постійно знаходжусь на всіх сльотах інше разу не спіймав нічого хотілося хоча б якусь квартиру,і просто гарний гравець серйозних порушень нема .

Марсель Дніпровський

СБУ | Чорноморський Край
Реєстрування
15 Чер 2025
Дописи
37
Реакції
26
Бали
23

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Макс Уотсон 06 758
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Побував на різних посадах на 03 сервері, а зараз буди йцти на 06 та буду робити далі
Що б ви хотіли отримати. Хотів би отримати зимовий батл пасс тому що знаю що ін буде крутезний
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я хочу зробити РП сервер та намагаюсь його зробити надалі

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Костя Тейлор

Сторожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
254
Реакції
799
Бали
153
Костя Алмазов 50980 (03)
Я за цей рік дуже гарно розвинув фракцію а саме ЗМІ
Хотів би отримати подарунок а саме 1.000.000 кк.

Тому що я за цей рік на посаді Лідер та Зам ЗМІ покращив фракцію

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
1.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.

Руди Майлз, 02 , 6867061

2.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.

В этом году, я вступил в клан, который осчастливил меня,придал уверенности,чувства нужности, заботы и поддержки, встретил прекрасную девушку, встал на ответственную роль в клане, поддерживаю общий актив, помогаю ребятам в развитии, новичкам, поддерживаю актив клана на сервере, и готовлю подарки своим лучшим друзьям)

3. Що б ви хотіли отримати. Любую сумму денег, и аксессуар золотую корону)

4. Чому ви маєте отримати цей подарунок. Думаю, я очень сильно в этом году постарался, чтобы помочь своему клану, ребятам, устраивать конкурсы, играть бизвары, дарить хорошее настроение , хочу продолжать этим заниматься, и так же помогать тем,кто только начал играть,развивать их интерес к игре,которая подарила мне очень много приятных воспоминаний

От своего лица, желаю каждому администратору побольше нервов , сдержанности, и очень много конфеток в
этот день)

Катана Суєтолох

Новий гравець
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
11
Реакції
2
Бали
6

📜 Лист до Святого Миколая​

Святий Миколаю,
пише тобі гравець ID 95960, відомий у місті як Катана Суєтолог, сервер Північна Україна.

Цей рік на нашому проєкті для мене був насичений і справді добрим. Я неодноразово допомагав новачкам робити перші кроки в місті, пояснював правила, підвозив тих, хто заблукав, і показував важливі локації. Кілька разів власним коштом ремонтував службові авто фракції, щоб хлопці могли швидше реагувати на виклики. Також я не стояв осторонь, коли в місті ставалися складні ситуації — допомагав медслужбі, прикривав цивільних та підтримував порядок там, де міг.

Цього року я б хотів отримати невеликий подарунок — наприклад, фуру марки Tesla, аби мати змогу ще активніше допомагати іншим і робити місто комфортнішим для всіх, хто в ньому живе.

Чому саме я заслуговую на цей подарунок? Бо намагаюсь робити сервер кращим не словами, а діями. Мені важливо, щоб люди приходили в наше місто і залишались тут надовго, бо бачать, що поруч є ті, хто справді підтримує. Я вірю, що добрі вчинки мають повертатися, і якщо моя праця була корисною — то такий подарунок став би для мене знаком, що я рухаюсь у правильному напрямку.

Дякую тобі, Миколаю, за увагу.
З повагою,
Катана Суєтолог, ID 95960, Північна Україна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі