💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Менюк

Новий гравець
Реєстрування
14 Тра 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
4
Святий Миколайку, я пишу тобі листа,

Бо в мене, чесно кажучи,

Є справа непроста.

Я цілий рік старався —

Не бився, не матюкався

(ну… майже… трохи… інколи 😅).

Тож маю я бажання —

Таємне, як секрет:

Мені би “Порш Каєн”,

Щоб бачили сусіди —

Ого, який портрет!

І ще п’ять мільйончиків

На добрі всі діла —

Щоб я не рахував копійки,

А душа цвіла.

Якщо це забагато —

То ти мене прости,

Я знаю, що чудеса

Ти можеш принести!

Західна Україна 02 ID:[ 6880186 ]

З повагою Вася Менюк

Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
1
Реакції
8
Бали
6
Привіт Святий Миколай)
Цього року я поводив себе дуже добре але і моментами трошки був поганим. Я допомагав новим гравцям із грошима, часто підвозив гравців куда їм треба, давав ремкі та багато чого). Але хоть я цього року трошки місцями був поганий обіцяю у наступному році я буде добрішим і буду більше робити добрих справ та, допомагати всім хто попросить та не тільки)

Я хотів би отримати 30-40 мільйонів якщо тобі це буде не дорого) а якщо дорого то подаруй мені менше).

Я хочу стільки грошей щоб зробити мому другу подарунок якій він хоче)

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Арсенюк Журба 30240 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новим гравцям та не тільки новим підвозив людей куди їм треба давав їм гроші та багато чого доброго)
  • Що б ви хотіли отримати. 30-40 мальйонів якщо тобі це буде не багато)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був слухняним і хочу зробити свому другу подарунок якій він захоче)

Надіюсь сможу отримати подарунок)

Іван Гурлєв

Новий гравець
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
21
Реакції
0
Бали
4
Напешіть свій ID,нікнейм та сервер .86053 Іван Гурлэв.04 сервер Північна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Привіт святий миколай я допомогав гравцяв та був дуже чемний я дуже допомогав людям загружати грузи свої та іхні моя мрія стати на ігровго помічнека зараз хочу поговорити про тещо я бідний у мене скін у той в куртіці а я вже граю 2роки моє бажання зараз щоб святий миколай дав мені 100кк та 3к карбованців та мотоцикол ну той за 2 кк я дуже був чемний та просто я дуже добра людина❤️❤️❤
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12

Реєстрування
25 Лип 2025
Дописи
17
Реакції
18
Бали
48
1. 124342 Іван Учіха Східна Україна
2. Розвинув свій клан та зібрав активних людей.
Підтримував учасників, допомагав новачкам.
Допомагав гравцям із транспортом — ремонтував авто.
Часто ділився грошима з тими, кому було потрібно.
Старався зберігати дружню атмосферу, не конфліктував без причини.
Завжди допомагав іншим і не проходив повз проблем.
3. BMW M5 F90
100 000 000
4. Чому я маю отримати цей подарунок:
Протягом року вкладав час та зусилля в розвиток спільноти.
Допомагав іншим гравцям та робив багато добрих справ.
Гроші та авто дадуть змогу ще більше підтримувати людей.
Хочу й надалі бути корисним та створювати позитив.

Макс Талковіч

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
  • 126039 Макс Талковіч Ukraine gta 03
  • допомагав новачкам та робив добрі срави
  • рюкзак адідас +100кг і 15кк валюти
  • бо робив добрі справи
  • Даний лист я пишу святому Миколаю я був чемний в тому році получав гарні оцінки слухав Батьків і допомагав їм я думаю що, я заслужив даний подарунок я буду радий якщо ти приїдеш на санях з оленями і даш мені подарунок який я дуже хочу і саме головне мій головний подарунок який я хочу щоб, закінчилися війна і всі військові повернулись до рідних батьків
Головний подарунок чекає вся Україна 🙏🏼🥺

Останнє редагування:

Саня Керпе

Новий гравець
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 110140,01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам, заробляв гроші, купив клан
  • Що б ви хотіли отримати. гроші бо мене можно сказати за скамили на 7 лямів
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. мене засувмили на 7 лямів і я хочу гроші назад
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
2 Січ 2025
Дописи
13
Реакції
7
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Нікіта Мажай 224292 Сервер 01:)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомагав новачкам розвиватися давав гроші на розвиваня в грі я допомагав далекобійщичам допмагав поліції відримонтувати автомобіль у мене Сьогодні підбіг новачок як здати на права я допоміг йому щдати теорію дав йому 1 000 000 грошей він був від мене в шоці що я йому дав так багато грошей я відкривав кейси вдкривав карточки тешо в оновлені 3.4 мені нечого невипало харошого я сьогодні отримав по всім придметам по 12 баів я согоні допоміг зробити домашню після уроків ми пішли грати в гры ми вмести розвиваэмося я йому допомагаю мены ця гра дуже подобаэться Слава Україні Героям Слава
  • Що б ви хотіли отримати. Я мрію Майнити в гаражі І получить BMW M5 F90 і 100 000 000
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я допомагаю Новачкам і мрію про новий пк я хочу спробувати отримати подарунок на Святого миколая Слава Україні

Реєстрування
18 Жов 2025
Дописи
17
Реакції
8
Бали
6
ID:97095 Нікнейм:Дудлик Парфенюченко сервер:04
Привіт Дорогий святий Миколай!
Я допомагав новачкам підвозив,давав гроші,їздив по правилах та з номерними знаками та запросив друга тепер ми граємо разом,не порушував правила проекту за останній 5 місяців, нікого не скамив
Я хотів би отримати 5 мільйонів
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що зараз дуже мало коштів,і щоб ви допомогли мені трішки стати багатішим

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Лип 2024
Дописи
34
Реакції
14
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 80407, 04 сервер , Ревасик Блатной
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. ЗАпросив друга та ми тепер разом граємо ,не скамив ні кого не порушував правила проекта за остані 1 рік і 2 місяця кроме мутів
  • Що б ви хотіли отримати. 500.000 ігровою валюти
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Томущю я новичок в мене 8 рівень та мені це набагато полегшить початок гри

Арсеній Запоріжжя

- | Центральна Україна | Чорноморський край
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
72
Реакції
65
Бали
23
.

Привіт, Святий Миколаю!
Мене звати Арсеній Запоріжжі (26526)
Граю на 01 сервері, на проекті я вже з вересня 2022 року

За цей час я зробив чимало корисного для проекту
запросив двох друзів, які залишилися грати
став Начальником НК у ЗСУ та активно навчаю нових бійців
допомагав підрозділу ВСП у різних спецопераціях
часто допомагаю новим гравцям, пояснюю правила та підтримую їх на старті
вніс свій вклад у розвиток проекту, запропонувавши ідею для оновлення далекобійника:
   система завантаження фур
  система транспортних компаній

Святий Миколаю, хочу попросити тебе про подарунок рюкзак “Кошмарний рожевий ведмедик”
Буду дуже вдячний, якщо здійсниш моє бажання

Михайло Чекалі

Новий гравець
Реєстрування
24 Сер 2025
Дописи
12
Реакції
4
Бали
8
1.Дорогий святий Миколай мій ігровий нік Михайло Зодотий мій id 37283 06 сервер. 2.Цього року я був дуже чемний а також доброзичливий передодмінами не робив шкоду для гри не вбивав людей і слухався батьків.
3. Я б хотів втримати 15кк а також три кейсу далекобійник з ключами.
4.Чому я маю отримати цей подарунок тому що я був доброзличений цього року допомагав ігрокам.
5.Не використовуючи ші і писав сам.

Юрій Кнайт

Новий гравець
Реєстрування
22 Чер 2024
Дописи
12
Реакції
0
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер : Юрій Кнайт, 6772502, 02 Сервер (Західна Україна)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік : Цього року я старався помагати новим (та не тільки новим) гравцям UKRAINE GTA, давав їм громі коли на щось не вистарчало, об*яснював коли було щось не ясно, старався ходити на свою роботу кожен день (я далекобійник), та старався дотримуватись правил серверу UKRAINE GTA
  • Що б ви хотіли отримати : Святий Миколаю я хотів би отримати від тебе на свято Св. Миколая Бумбокс або фуру Freightliner Century

• Чому ви маєте отримати цей подарунок : Тому що як я вже говорив я допомагав гравцям UKRAINE GTA та старався не порушувати правила серверу а також я старався ходити на роботу кожен день (це получалось та получається, але зараз в мене відпустка)

Дякую тобі Св. Отче Миколає,
      надіюсь ти замітиш мій лист до тебе!

Юрій Кнайт

Денис Дасслер

Начальник УЗ | 04 Сервер
Лідер
Реєстрування
9 Жов 2023
Дописи
139
Реакції
80
Бали
88
Вельмешановний Святий Миколай!
Пише тобі гравець з Ukraine GTA Денис Дасслер 30644.

За цей рік я на сервері робив, що міг по-людськи: допомагав новим гравцям розібратись, підвозив людей, коли просили, кілька разів виручав хлопців після крашу, підказував, де що знаходиться. Намагався не створювати конфлікти і грати нормально, по правилах.
Хотів би отримати якийсь подарунок — що саме, вже на твій вибір. Може, трохи грошей у грі, якийсь скин або що-небудь корисне — буду вдячний будь-чому.

З повагою, Денис Дасслер.

Oлександрp

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2025
Дописи
8
Реакції
4
Бали
8
  • Напишите ID, никнейм и сервер.Саня Донатік 208690Центральна Україна
  • Укажите, что хорошего вы сделали в UKRAINE GTA за этот год.Допомагав новочкам проходити їхні завдання допомагав своїм друзям у трудний час також закликав своїх знайомих , родичів, та друзів починати грати у укр гта.
  • Что бы вы хотели получить? 100кк на скін мрії
  • Почему вы должны получить этот подарок?ну я багато хорошох робив та трохи був не чемним я вірю що мені миколайчик принесе подаруноче.З любовю до укр гта Саня Донатік)))

Реєстрування
1 Лют 2024
Дописи
4
Реакції
7
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:50461 Захар Кулик,центральна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:Я за цей рік був на деяких посадах в державних структурах,там допомагав новачкам як во фракції так і не во фракції,та нікого не залишав з якимось питанням,ще довчив багато правил серверу та і інше.
  • Що б ви хотіли отримати:Mercedes g63 2022 року та буквально 500 тисяч на тюнінг
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:цей автомобіль моя мрія та ціль,яку я хочу досягнути як в грі так і в реальному житті
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
19 Сер 2025
Дописи
20
Реакції
12
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 20872 , Владислав Мамаєнко , 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я за цей рік я зробив те що допомагав новачкам , ремонтував машини і т.д
  • Що б ви хотіли отримати. вертальот Hughes MD 500
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я себе добре поводив і намагався не створювати конфлікти і грати нормально, по правилах.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Сам писав

Іван Менюк

Новий гравець
Реєстрування
20 Тра 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
Святому Миколаю
Мій нік Ваня Менюк ID 6880174 Я був цього року чемний хочу Попросити в Святого Миколая щоб мені приніс ігрову валюту, щоб купити те, що давно хотів. Також хочу дуже крутий та гарний скін, щоб мій персонаж виглядав стильно. І ще я мрію про Porsche Cayenne , щоб кататися по карті як справжній гонщик. І ще дуже хочу щоб мене розбанили.

Буду дуже вдячний тобі за ці подарунки і обіцяю й надалі залишатися чемним!
З повагою Ваня Менюк .

Граю на сервері 02

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Гру 2024
Дописи
9
Реакції
5
Бали
8
ID: 3383
Нікнейм: Данііл Бандос
Сервер: 05

Лист до Святого Миколая

Привіт, Святий Миколай!
Пишу тобі з UKRAINE GTA. Я працюю дальнобійником, і за цей рік я справді постарався бути корисним для сервера. Коли я вожу товари, то не тільки заробляю для себе — я поповнюю запаси у бізнесах, завдяки чому інші гравці можуть заправляти авто, ремонтуватися на СТО, купувати скіни, машини та багато іншого. Плюс, коли я витрачаю свої зароблені гроші, це теж рухає економіку вперед.

Я завжди стараюся їздити за правилами — зупиняюсь на світлофорах, вмикаю поворотники, не лізу в дурні ситуації. Чесно скажу, раніше інколи мав нон-рп моменти, але вже давно повністю перестав таке робити. Навпаки — коли бачу, що хтось біжить по трасі або зламався, завжди пропоную підвезти чи допомогти з бензином. За час на дальнобої я познайомився з великою кількістю гравців, з якими тепер ми допомагаємо одне одному.

Водити фуру — це те, що мені справді подобається. Я прокачував профіль, збирав гроші, і минулого вересня нарешті сів за свою першу фуру — MAN. Потім купив тягач DAF. Мені багато хто казав, що на ньому мало зароблю, але я брав його не заради грошей. Я працюю для кайфу: увімкнув музику, везеш вантаж, спілкуєшся по рації — і час проходить непомітно.
Цього літа я навіть вступив у клан дальнобійників і «доріс» до звання старшого.

Що хочу попросити цього року? Раніше в гру додали американський тягач Freightliner, і це реально моя мрія. Але він дуже дорогий, а граю я не так часто через проблеми в житті, та й ситуація в країні складна — тривоги, шахеди, інколи сидиш у коридорі замість гри. Тому накопичити на нього самостійно мені не виходить.

Чому саме він? Бо цей тягач тягне багато вантажу, і з ним я міг би возити ще більше товарів. Від цього виграв би не тільки я — бізнеси отримували б більше продукції, а сервер загалом — більше активності.

Я дуже вдячний розробникам за те, що в такий непростий час гра дає можливість хоч трохи відволіктися та розслабитись. Якщо Миколай зможе здійснити цю маленьку мрію — це буде найкращий подарунок за рік.

Дякую за можливість написати листа.

Останнє редагування:

Влад Сокіл

Новий гравець
Реєстрування
11 Лис 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
Мій нік Влад Сокіл ID 16628 04 сервер
Цього року я 2 раза був на Майорі поліції 1 раз відстояв недуже в 2 раз відстояв майже 2 місяця і пішов по переводу до СБУ можна подумати що тут такого але мені всього 9 років.
Тому я прошу у Святого Миколая чуть ігрової валюти тому що я зараз не маю на чому передаватися в ігри бо всі машини на штраф стоянках та половині в я не маю грошей щоб виплатити також я хочу любий рюкзак я кий добавляє місце бо я не маю місця щоб носити багато речей
І останнє що я хочу це якусь недорогу машинку особливо я хочу ауді R7
Зараз я знаходжуся на в ВРУ на 1 звання надіюся щоб мої бажання виконалися оскікі я цей рік добре поводився
З повагою Влад Сокіл
До Святого Миколая

Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
44
Реакції
16
Бали
13
Вітаю я Бодя Харбор 51192 04
Я цього року займав дуже багато посад таких як ПП нпу х2 м нпу х2 ПП СБУ х1 ПП ЗСУх1 М ЗСУх2 ці посади дались мені неважко та в кожної є своя історія та свої досягнення деякі посади були для мене новими наприклад в НПУ я затримував злодіїв та покарував порушників також я допомагав рекрутам з підвищеннями та іншим людям зараз я навіть грати неможу оскільки мій пк в тех роботах але коли буде змога я далі буду проводити час в укр гта це найкращий проект який приніс мені крутих вражень та друзів

Я б мрію о бистрій машині така як Ауді РС7 також я мрію о фурі Тесла та котетжі любому навіть без панелів або тепцись просто котетж. Я б хотів щоб хочаб щось з моїх бажань виконалось.
(Все я писав сам)
З повагою
Бодя Харбор 51192
Сервер 04
До св'ятого миколая

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі