Максимчик Овннабухан
Новий гравець
- Реєстрування
- 30 Гру 2024
- Дописи
- 2
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
1.Ваш нікнейм сервер та ID:
1.Макс Тузолог
2.Подільський Край (06)
3.6052(ID)
Дорогий Санто,
Цього року я був дуже старанним, намагався допомагати іншим та завжди приходив на допомогу та бути відповідальним. Однак, трапилася ситуація, яка мене засмутила: мій акаунт було заблоковано але як нам всім відомо в цей чарівний вечір я би хотів щоб моє одне бажання здійснилось.
Я дуже ціную можливість користуватися ним і дотримуюся всіх правил. Якщо це можливо, будь ласка, допоможи мені відновити доступ до нього. Це було б найкращим подарунком до свят, і я обіцяю надалі бути ще уважнішим. Дякую тобі за твою доброту і магію, яка приносить радість усьому світу.<33
З найкращими побажаннями, Макс Тузолог
P.S. Я залишаю печиво і молоко для тебе, як завжди)).
Також я склав для тебе вірш:
Святий Санто, добрий друже,
До тебе звертаюсь я дуже
Подарунків мені не неси,
Лиш одне прохання моє піднеси:
Зніміть, прошу, свій чарівний бан,
Мій профіль знову хай сяє, як храм.
В помилках я каюсь, вчуся щодня,
Поверніть доступ, моя це мрія одна!
Ваше рішення – це світло в імлі,
Воно відкриє шлях у нові світи.
Я обіцяю чесно, без зла і брехні,
Бути прикладом порядності й доброти!
В цьому році, я обіцяю виправитись, та не порушувати правила серверу, з повагою Макс Тузолог
1.Макс Тузолог
2.Подільський Край (06)
3.6052(ID)
Дорогий Санто,
Цього року я був дуже старанним, намагався допомагати іншим та завжди приходив на допомогу та бути відповідальним. Однак, трапилася ситуація, яка мене засмутила: мій акаунт було заблоковано але як нам всім відомо в цей чарівний вечір я би хотів щоб моє одне бажання здійснилось.
Я дуже ціную можливість користуватися ним і дотримуюся всіх правил. Якщо це можливо, будь ласка, допоможи мені відновити доступ до нього. Це було б найкращим подарунком до свят, і я обіцяю надалі бути ще уважнішим. Дякую тобі за твою доброту і магію, яка приносить радість усьому світу.<33
З найкращими побажаннями, Макс Тузолог
P.S. Я залишаю печиво і молоко для тебе, як завжди)).
Також я склав для тебе вірш:
Святий Санто, добрий друже,
До тебе звертаюсь я дуже
Подарунків мені не неси,
Лиш одне прохання моє піднеси:
Зніміть, прошу, свій чарівний бан,
Мій профіль знову хай сяє, як храм.
В помилках я каюсь, вчуся щодня,
Поверніть доступ, моя це мрія одна!
Ваше рішення – це світло в імлі,
Воно відкриє шлях у нові світи.
Я обіцяю чесно, без зла і брехні,
Бути прикладом порядності й доброти!
В цьому році, я обіцяю виправитись, та не порушувати правила серверу, з повагою Макс Тузолог