Відмовлено Нараз Котовський / Неправильна видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

zeroxx

Поважний гравець
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
206
Реакції
185
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Нараз Котовський​
  2. Особистий нікнейм: Майкл Стоун​
  3. Суть скарги: Ми з другом біля нпу к стрілялись з гравцями держ. орг. Далі коли ми стали лол хп (мало хп було) Ми лівнули з гри, бо у нас було багато розшуків, та з цією системою не хотіли сидіти в дквс, а хотіли пограти у страйк бол, Я заходжу у гру мені прилітає варн. Адміністратор видав покарання не видівши повної ситуації, так як мій друг перший лів з гри а я другий, мені видали варн, а ЙОМУ НІ!!!!
    ЧОГО
    так?!?!?
    п.Олег Галицький відповів у минулій темі що було ДМ ЗЗ та Вихід з гри, АЛЕ ДМ ЗЗ там не було! Так як ми були через дорогу там де НЕМА ЗЗ а держ. орг були в ЗЗ, я думаю це не рахується за дм зз.

Прошу зняти варн мені так як це покарання видав Нараз Котовський НЕ побачивши повної ситуації (мені видав варн а мому другу НІ)
    Даже якщо я не правий то дуже сильно прошу мене вибачити за мої поступки п. Олег та п.Назар.
    Я хочу пограти нормально та насолодитися неоф. організаціями, робити напади на вч, перестрілки, а не сидіти з варном цілих 7 днів та нічого не робити(
    Прошу видати мені покарання у вигляду jail.
    Це було перший і останній раз
    Дякую)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 26.08.2024​

Останнє редагування:

Назар Котовський

Південна Україна 05
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
54
Реакції
15
Бали
13
Вітаю вас знову шановний гравець, додам коментар від себе, я видав вам покарання за вихід з гри під час Бою, DM ZZ я вам не видавав, вашому другу я нічого не видав тому що він не потрапив на відкат, очікуйте коментар старшої адміністрації.

zeroxx

Поважний гравець
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
206
Реакції
185
Бали
48
Вітаю вас знову шановний гравець, додам коментар від себе, я видав вам покарання за вихід з гри під час Бою, DM ZZ я вам не видавав, вашому другу я нічого не видав тому що він не потрапив на відкат, очікуйте коментар старшої адміністрації.
Ну тоді чого ви мені видали покарання а другу ні, якщо ви не бачили повної ситуації?!?!? Якщо вже не попало на відкат то навіщо мені видавати покарання

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ознайомившись з відео доказом наданим від адміністратором, покарання видано доцільно, так як ви стріляли в зелену зону, також далі коли по Вас відкрили вогонь ви вийшли з гри, тим самим порушивши правило "вихід з гри", тому покарання не підлягає зменшенню / оскарженню, відбувайте вказаний термін покарання.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі