Олег Казікович
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 20 Жов 2023
- Дописи
- 84
- Реакції
- 45
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: Наталя Полякова#231
- Особистий нікнейм: Олег Казікович
- Суть скарги: Значить провожу я (лідер СБУ К) разом з ВРУ та НПУ перевірку у громадян документів так як в нас на сервері діє військовий стан та введена комендатська година. Після чого Наталя Полякова зі значком "А"(адміністратор) підбігає до мене і говорить наступне: Що ви тут зараз робите САМЕНЬКИЙ, покажіть посвідчення , після чого вона мені каже Шановий ви не володієте якоюсь інформацією або вам потрібно видати якусь догану. ПИТАННЯ: Чому данний адміністратор втручається в РП процес?, після чого при всіх людях які стоять на ЦРі та при всіх кланівцях принижує мене як лідера, що я "не володію якоюсь там інформацією і мені треба видати догану" Догану за що? за те що я провожу звичайний РП процес разом з ВРУ та НПУ які сидять зі мною в Дискорді, та проводимо перевірку документів у гравців? це що заборонено? Дуже прошу вас розібратись в данній ситуації тому що данний адміністратор вже не перший раз починає подібні дії в мою сторону.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ПОВНЕ ВІДЕО1 ПОВНЕ ВІДЕО2 ТаймКОД самого втручання ТаймКОД2 самого втручання
- Дата походження: 30.01.2024