Розглянуто Наталя Полякова#231 / Втручання в РП процес + некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Казікович

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Жов 2023
Дописи
84
Реакції
45
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Наталя Полякова#231
  2. Особистий нікнейм: Олег Казікович
  3. Суть скарги: Значить провожу я (лідер СБУ К) разом з ВРУ та НПУ перевірку у громадян документів так як в нас на сервері діє військовий стан та введена комендатська година. Після чого Наталя Полякова зі значком "А"(адміністратор) підбігає до мене і говорить наступне: Що ви тут зараз робите САМЕНЬКИЙ, покажіть посвідчення , після чого вона мені каже Шановий ви не володієте якоюсь інформацією або вам потрібно видати якусь догану. ПИТАННЯ: Чому данний адміністратор втручається в РП процес?, після чого при всіх людях які стоять на ЦРі та при всіх кланівцях принижує мене як лідера, що я "не володію якоюсь там інформацією і мені треба видати догану" Догану за що? за те що я провожу звичайний РП процес разом з ВРУ та НПУ які сидять зі мною в Дискорді, та проводимо перевірку документів у гравців? це що заборонено? Дуже прошу вас розібратись в данній ситуації тому що данний адміністратор вже не перший раз починає подібні дії в мою сторону.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ПОВНЕ ВІДЕО1 ПОВНЕ ВІДЕО2 ТаймКОД самого втручання ТаймКОД2 самого втручання
  5. Дата походження: 30.01.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,047
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор отримає догану за втручання у РП процес також буде проведено бесіду стосовно її дій.
Додатково, переглянувши фрапс:

Гравець Бернар Арно#1636 отримає наступні покарання:
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 3-14

Гравець Влад Кочерга#3037 отримає наступні покарання:
Викрадення в ЗЗ - /jail 60-120
Перетяг RP в свою сторону - /jail 30-60

Гравець Владислав Мудрий#15575, Влад Кочерга#3037, Бернар Арно#1636 отримають наступні покарання:
Проводити викрадення поза встановленим часом - /jail 30

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі