Myxa196
Поважний гравець
- Реєстрування
- 10 Тра 2023
- Дописи
- 91
- Реакції
- 129
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Наталія Кова
- Особистий нікнейм: Ігор Коломойський
- Суть скарги: Ситуація наступна, адміністратор не ознайомившись з ситуацією видає покарання за ДМ, ми можемо подачити тут ДМ, але це не так як сдается на перший погляд, до цього відбуваються такі події гравець, якого на думку адміністратора заДМили, збиває (робить ДБ певної кількості людей), ображає мене як гравця, та згадує у дуже неприємному тоні моїх родичів, що ви можете подачити ось тут , на надані мною докази адміністратор просто не реагує.
Давайте розберемося в ситуації згідно з опису на форумі DM (Death Match) – вбивство/поранення/завдавати збитків ігровому персонажу без IC-причини. Але після того як я почув образи, як данний гравець збив мене машиною, що доречи є DB ((Drive By) - заподіювати шкоду/вбивство іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу.), не вже в мене не з'явилися IC причини вбити його(ЇЇ)?. Також сподіваюсь покарання буде видано іншому гравцеві також, а саме за порушення правил проєкту: 7.5 "DB", 6.4 "Flood" , 6.10 Заборонено неповажне ставлення до гравців (що вважається неповажним ставленням дивись пункт 4.10), 6.11 Заборонена образа родичів, 6.12 Заборонена згадка родичів у негативному контексті. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 12.05.2024