Розглянуто Наталія Кова, не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Myxa196

Поважний гравець
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
91
Реакції
129
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Наталія Кова
  2. Особистий нікнейм: Ігор Коломойський
  3. Суть скарги: Ситуація наступна, адміністратор не ознайомившись з ситуацією видає покарання за ДМ, ми можемо подачити тут ДМ, але це не так як сдается на перший погляд, до цього відбуваються такі події гравець, якого на думку адміністратора заДМили, збиває (робить ДБ певної кількості людей), ображає мене як гравця, та згадує у дуже неприємному тоні моїх родичів, що ви можете подачити ось тут , на надані мною докази адміністратор просто не реагує.
    Давайте розберемося в ситуації згідно з опису на форумі DM (Death Match) – вбивство/поранення/завдавати збитків ігровому персонажу без IC-причини. Але після того як я почув образи, як данний гравець збив мене машиною, що доречи є DB ((Drive By) - заподіювати шкоду/вбивство іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу.), не вже в мене не з'явилися IC причини вбити його(ЇЇ)?. Також сподіваюсь покарання буде видано іншому гравцеві також, а саме за порушення правил проєкту: 7.5 "DB", 6.4 "Flood" , 6.10 Заборонено неповажне ставлення до гравців (що вважається неповажним ставленням дивись пункт 4.10), 6.11 Заборонена образа родичів, 6.12 Заборонена згадка родичів у негативному контексті.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 12.05.2024

Myxa196

Поважний гравець
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
91
Реакції
129
Бали
46
На мою думку це дуже дивно коли адміністратор може видавати покарання, але зовсім не розуміє, що таке IC, на мої намагання переконати адміністратора (надавши те саме, що я приклав на форумі) що в IC процесі де мене штовхнули автомобілем та осоромили, я маю право на самозахист, я почув лише стандартне "пишіть на форум"

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
570
Реакції
489
Бали
98
Вітаю.

Адміністратор не могла бачити повної ситуації так як репорт прийшов від гравця Лінка Міллер[76167] як раз під час вашого DMу. Щодо того, що гравець вас перед цим DBшила, то це не дає вам право порушувати правило серверу (так як у вас немає війни з тим кланом, то це ваші дії вважаються як DM).

І якщо брати до уваги РП ситуацію, то після того як вас машина збила і переїхала повністю ви моментально встаєте і викидуєте гравця з автомобіля, тому це вже NonRP.
Якщо брати за IC причину образи, то вони були сказані в оффтоп чат, за що гравець отримає блокування ігрового акаунту.
Ви могли не реагувати на ці дії і залишити скаргу на цього гравця на форумі.

Покарання від адміністратора видано вірно.

P.S
Лінка Міллер[76167] - отримає покарання за Образа/кривда родичів (батьків) - /pban 7-14
Эл Самойлов[23903] - отримає покарання за DM (нанесення урону) - /jail 15-30
Артур Нестерович[73337] - отримає покарання за DM (нанесення урону) - /jail 15-30​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі