Розглянуто Наталія Полякова Id 231 / Бездіяльність Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Дахно

Екс Адміністратор | Південна Україна
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
234
Реакції
98
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Наталія Полякова Id 231
  2. Особистий нікнейм:Дімон Дахно
  3. Суть скарги: даний адміністратор коли я покликав його через супорт (бо людина матюкається, оскорбляє мене, моїх батьків)не виконав своїх службових обовязків. Даже незахотів нічим мені допомогти крім того що написала в чат якщо є скарги закидайте відео на форум там розберуться...... Чому разом з нею також відповів на репорт Женька Рейн і спостерігав до кіня процесуальних дій, а потім видав покарання даному гравцю.Скажжіть тоді будьласка чому у вас тоді працюють акі адміністратори які тільки зробили вид що допомогли(тобто добавили собі відповідь на репорт) а нічим не допомагають. Вибачте за якість відео,можу скинуть оригінал там все видно буде. І навіщо такі адміни які нічим не жможуть допомогти. Перегляньте даного співробітника на компетентність. Бо халатність до своїх обов'язків прям черезмірна.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):відео
  5. Дата походження:23.01.2024
  6. час коли подавав на підтримку 1.29.52 ночі
  7. час коли відповів адміністратор 1.30.33ночі
  8. час коли адміністратор відмовив спираючись на форум 1.31.05 це все можна перевірить по логам.
  9. тайм коди до відео (0,55 відповів адміністратор ID231), (1.28 сказав звернутись на форум) далі і до кінця гравець матюкався постійно.
  10. Відео оригінал можу надати.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі