Дмитро Дахно
Екс Адміністратор | Південна Україна
- Реєстрування
- 7 Гру 2023
- Дописи
- 234
- Реакції
- 98
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: Наталія Полякова Id 231
- Особистий нікнейм:Дімон Дахно
- Суть скарги: даний адміністратор коли я покликав його через супорт (бо людина матюкається, оскорбляє мене, моїх батьків)не виконав своїх службових обовязків. Даже незахотів нічим мені допомогти крім того що написала в чат якщо є скарги закидайте відео на форум там розберуться...... Чому разом з нею також відповів на репорт Женька Рейн і спостерігав до кіня процесуальних дій, а потім видав покарання даному гравцю.Скажжіть тоді будьласка чому у вас тоді працюють акі адміністратори які тільки зробили вид що допомогли(тобто добавили собі відповідь на репорт) а нічим не допомагають. Вибачте за якість відео,можу скинуть оригінал там все видно буде. І навіщо такі адміни які нічим не жможуть допомогти. Перегляньте даного співробітника на компетентність. Бо халатність до своїх обов'язків прям черезмірна.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):відео
- Дата походження:23.01.2024
- час коли подавав на підтримку 1.29.52 ночі
- час коли відповів адміністратор 1.30.33ночі
- час коли адміністратор відмовив спираючись на форум 1.31.05 це все можна перевірить по логам.
- тайм коди до відео (0,55 відповів адміністратор ID231), (1.28 сказав звернутись на форум) далі і до кінця гравець матюкався постійно.
- Відео оригінал можу надати.
Останнє редагування: