Розглянуто Національна полі́ція України

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Герасимов

Міністр оборони
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
31
Реакції
13
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Богдан Герасимов
2. Нікнейм порушника: Артем 116924
3. Назва організації порушника: Національна полі́ція Украї́ни
4. Суть скарги
Я пересувався на транспортному засобі та помітив патрульну поліцію. Даний поліцейський керував службовим автомобілем один, при цьому на пасажирському сидінні знаходилася невідома особа, особу якої поліцейський жодним чином не представив.
Я почав подавати звукові сигнали (сигналив), щоб він зупинився для початку RP-ситуації. Згодом даний співробітник поліції зупинив іншого гравця на заправці. Я підійшов до нього та в голосовий чат попросив зупинитися й відреагувати на мене як на громадянина України, однак він проігнорував мої звернення та почав від’їжджати.
Вважаю, що така поведінка не відповідає поведінці співробітників Національної поліції України, які зобов’язані реагувати на звернення громадян.
Я поїхав за ним та на СТО сів у його службовий автомобіль, продовжуючи неодноразово просити його зупинитися для початку RP-ситуації. Попри це, даний гравець відмовлявся виходити на RP-контакт, ігнорував мене та просто продовжував рух.
Під час подальшого руху він здійснив зіткнення, внаслідок якого пасажир вилетів з автомобіля, однак співробітник поліції повністю проігнорував дану ситуацію, не надав допомоги та продовжив рух, що також суперечить RP-логіці та поведінці співробітника НПУ.
У підсумку, уникаючи RP-ситуації, даний гравець навмисно заїхав у воду та покинув транспортний засіб / вийшов з RP, тим самим повністю зірвав RP-процес.
Вважаю, що вищезазначені дії є порушенням правил сервера, а саме: ігнорування RP-ситуації, ухилення від RP, а також невідповідна RP-поведінка співробітника Національної поліції України.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 02.01.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,559
Реакції
1,647
Бали
253
Вітаю
Розглянушви вашу скаргу виношу вердикт, що:
Гравець ID: 116924 отримає покарання, а саме:

6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн

РОЗГЛЯНУТО

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,559
Реакції
1,647
Бали
253
Вітаю
Розглянушви вашу скаргу виношу вердикт, що:
Гравець ID: 116924 отримає покарання, а саме:

6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі