Зачинено Націонал-соціалізм "Правий Сектор"(Зачинено)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Богодухов

Ветеран війни | Центральна Україна
Реєстрування
2 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
14
Бали
13
1920px-Flag_of_Right_Sector.svg.png

Керівний склад партії:
Засновником партії є - Богдан Богодухов

Та куратори нашої партії

Умови до вступу в партію ПС:
1. Членьский внесок в розмірі: 100.000 гривен
2. Проживання в області не менше 8 років
3. Праві погляди
4. Бажання допомагати громадянам нашої країни

Контактні дані керівничого складу:
Засновник партії Богдан Богодухов - TG: @NORDDIVISION DS: _.b.o.d.y.a._

Члени партії:
Богдан Богодухов
Ідеологією партії є "Націонал-соціалізм"
Цілями партії

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Наша мета – сильна та незалежна Україна!

Ми прагнемо розширення національної свідомості, відродження та зміцнення українського духу. Українська нація – це не просто територіальне об'єднання людей, а єдиний народ із великою історією, культурою та цінностями.

Ми віримо, що патріотизм – це не гасла, а щоденні вчинки, спрямовані на благо Батьківщини. Саме тому наше завдання – підняти рівень національної самосвідомості, гордості за свою країну та прагнення її розвитку.

Сильна Україна – це Україна, де кожен громадянин усвідомлює свою приналежність до великого народу та діє на благо його процвітання!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Сильна та незалежна Україна – наш шлях!
Ми – нація з великою історією, традиціями та цінностями. Наш пріоритет – захист національних інтересів, збереження суверенітету та зміцнення українського духу. Ми виступаємо за:
✅ Розширення національної самосвідомості та зміцнення патріотизму.
✅ Збереження традиційних цінностей та культурної спадщини.
✅ Незалежну Україну, вільну від зовнішнього диктату.
Ми проти:
❌ Втручання іноземних структур у справи нашої держави.
❌ Легалізації наркотиків та руйнівних соціальних експериментів.

❌ Пропаганди ідеологій, що суперечать нашим національним цінностям. Наша мета – сильна, вільна, горда Україна, яка йде своїм шляхом!

Сильна нація – непереможна країна!
Майбутнє України – у руках наших дітей. З раннього віку ми маємо виховувати в них силу духу, честь та відданість Батьківщині. Оборона країни – це священний обов'язок кожного громадянина, і підготовка до нього має починатися з дитинства. Ми створимо мережу кадетських корпусів по всій Україні, де діти зможуть навчатись з 1-го класу. Там вони здобудуть не лише якісну освіту, а й загартування характеру, дисципліну, лідерські якості та вміння захищати свою країну. Наша мета – виховати покоління, яке з гордістю нестиме прапор України, захищаючи її свободу, незалежність та майбутнє!

Україна без корупції – сильна та справедлива держава! Корупція – це ракова пухлина, яка руйнує нашу країну зсередини. Вона гальмує розвиток економіки, підриває довіру народу до влади та ставить під загрозу майбутнє нашої держави.
Ми оголошуємо війну корупції! Наша мета – повне знищення. Для цього ми запровадимо найсуворіші заходи для корупціонерів, аж до найвищої міри відповідальності. Кожен, хто зраджує свою країну, наживаючись її народі, повинен понести заслужене покарання.

Україна буде країною справедливості, де закон діє для всіх, а чесність та відповідальність стануть основою державної влади!

Наші реформи:
800px-Emblem_of_the_Ukrainian_Volunteer_Corps_%C2%ABPravyi_sector%C2%BB.svg.png
1. Зробити у ЗСУ націонал-соціалістичний спеціальний корпус ДУК. Який буде займатися особливо важливими завданнями в нашій країні

Молитва Україньского Націоналіста:

Україно, Мати Героїв, зійди до серця мого, прилинь бурею вітру кавказького, шумом карпатських ручаїв, боїв славного Завойовника Батька Хмеля, тріюмфом і гуком гармат Революції, радісним гомоном Софійських Дзвонів. Нехай в Тобі відроджуся, славою Твоєю опромінюся, бо Ти, все життя моє, бо Ти, все моє щастя.
Задзвони мені брязкотом кайдан, скрипом шибениць в понурі ранки, принеси мені зойки катованих в льохах і тюрмах, і на засланні, щоб віра моя була гранітом, щоб росло завзяття, міць, щоб сміло я йшов у бій так, як ішли герої за Тебе, за Твою славу, за Твої Святі Ідеї; щоб помстити ганьбу неволі, потоптану честь, глум катів Твоїх, невинну кров помордованих під Базаром, Крутами, Кінґірі і Воркуті, геройську смерть героїв Української Нації, Української Національної Революції — полковника Євгена Коновальця, Басарабової, Головінського, Шухевича, Бандери та славну смерть Данилишина і Біласа, і тисяч інших незнаних нам, що їх кості порозкидані, або тайком загребані

Спали вогнем життєтворчим всю кволість у серці мойому. Страху нехай не знаю я, не знаю, що таке вагання. Скріпи мій дух, загартуй волю, у серці замешкай мойому! У тюрмах і тяжких хвилинах підпільного життя, рости мене до ясних чинів. В чинах тих, хай знайду я смерть солодку, смерть в муках за Тебе. І розплинуся в Тобі я, і вічно житиму в Тобі ВІДВІЧНА УКРАЇНО, МОГУТНЯ І СОБОРНА!

1024px-Logo_of_Right_Sector.svg.png

Останнє редагування:

Артем Едельвейс

SM 03|Ігровий помічник|Центральна Україна 01
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
77
Реакції
75
Бали
33
431_20250201200900.png

Керівний склад партії:
Засновником партії є - Богдан Богодухов
Заступником партії є - Артем Едельвейс
Заступником партії є - Евген Месний

Та куратори нашої партії
Куратором є - Марина Айворі
Куратором є - Карл Тайсон

Умови до вступу в партію ПС:
1. Членьский внесок в розмірі: 100.000 гривен
2. Проживання в області не менше 8 років
3. Праві погляди
4. Бажання допомагати громадянам нашої країни

Контактні дані керівничого складу:
Засновник партії Богдан Богодухов - TG: @NORDDIVISION DS: _.b.o.d.y.a._
Заступник партії Артем Едельвейс - TG: temchik3883 DS: sbu1473
Заступник партії Евген Месний - DS: ka3an4ik

Члени партії:
Богдан Богодухов
Артем Едельвейс
Евген Месний
Марина Айворі
Карл Тайсон
Ідеологією партії є "Націонал-соціалізм"
Цілями партії

1. Наша мета – сильна та незалежна Україна!

Ми прагнемо розширення національної свідомості, відродження та зміцнення українського духу. Українська нація – це не просто територіальне об'єднання людей, а єдиний народ із великою історією, культурою та цінностями.

Ми віримо, що патріотизм – це не гасла, а щоденні вчинки, спрямовані на благо Батьківщини. Саме тому наше завдання – підняти рівень національної самосвідомості, гордості за свою країну та прагнення її розвитку.

Сильна Україна – це Україна, де кожен громадянин усвідомлює свою приналежність до великого народу та діє на благо його процвітання!

2. Сильна та незалежна Україна – наш шлях!
Ми – нація з великою історією, традиціями та цінностями. Наш пріоритет – захист національних інтересів, збереження суверенітету та зміцнення українського духу. Ми виступаємо за:
✅ Розширення національної самосвідомості та зміцнення патріотизму.
✅ Збереження традиційних цінностей та культурної спадщини.
✅ Незалежну Україну, вільну від зовнішнього диктату.
Ми проти:
❌ Втручання іноземних структур у справи нашої держави.
❌ Легалізації наркотиків та руйнівних соціальних експериментів.
❌ Пропаганди ідеологій, що суперечать нашим національним цінностям. Наша мета – сильна, вільна, горда Україна, яка йде своїм шляхом!

Сильна нація – непереможна країна!
Майбутнє України – у руках наших дітей. З раннього віку ми маємо виховувати в них силу духу, честь та відданість Батьківщині. Оборона країни – це священний обов'язок кожного громадянина, і підготовка до нього має починатися з дитинства. Ми створимо мережу кадетських корпусів по всій Україні, де діти зможуть навчатись з 1-го класу. Там вони здобудуть не лише якісну освіту, а й загартування характеру, дисципліну, лідерські якості та вміння захищати свою країну. Наша мета – виховати покоління, яке з гордістю нестиме прапор України, захищаючи її свободу, незалежність та майбутнє!

Україна без корупції – сильна та справедлива держава! Корупція – це ракова пухлина, яка руйнує нашу країну зсередини. Вона гальмує розвиток економіки, підриває довіру народу до влади та ставить під загрозу майбутнє нашої держави.
Ми оголошуємо війну корупції! Наша мета – повне знищення. Для цього ми запровадимо найсуворіші заходи для корупціонерів, аж до найвищої міри відповідальності. Кожен, хто зраджує свою країну, наживаючись її народі, повинен понести заслужене покарання.
Україна буде країною справедливості, де закон діє для всіх, а чесність та відповідальність стануть основою державної влади!

Наші реформи:

800px-Emblem_of_the_Ukrainian_Volunteer_Corps_%C2%ABPravyi_sector%C2%BB.svg.png
1. Зробити у ЗСУ націонал-соціалістичний спеціальний корпус ДУК. Який буде займатися особливо важливими завданнями в нашій країні

Молитва Україньского Націоналіста:

Україно, Мати Героїв, зійди до серця мого, прилинь бурею вітру кавказького, шумом карпатських ручаїв, боїв славного Завойовника Батька Хмеля, тріюмфом і гуком гармат Революції, радісним гомоном Софійських Дзвонів. Нехай в Тобі відроджуся, славою Твоєю опромінюся, бо Ти, все життя моє, бо Ти, все моє щастя.
Задзвони мені брязкотом кайдан, скрипом шибениць в понурі ранки, принеси мені зойки катованих в льохах і тюрмах, і на засланні, щоб віра моя була гранітом, щоб росло завзяття, міць, щоб сміло я йшов у бій так, як ішли герої за Тебе, за Твою славу, за Твої Святі Ідеї; щоб помстити ганьбу неволі, потоптану честь, глум катів Твоїх, невинну кров помордованих під Базаром, Крутами, Кінґірі і Воркуті, геройську смерть героїв Української Нації, Української Національної Революції — полковника Євгена Коновальця, Басарабової, Головінського, Шухевича, Бандери та славну смерть Данилишина і Біласа, і тисяч інших незнаних нам, що їх кості порозкидані, або тайком загребані

Спали вогнем життєтворчим всю кволість у серці мойому. Страху нехай не знаю я, не знаю, що таке вагання. Скріпи мій дух, загартуй волю, у серці замешкай мойому! У тюрмах і тяжких хвилинах підпільного життя, рости мене до ясних чинів. В чинах тих, хай знайду я смерть солодку, смерть в муках за Тебе. І розплинуся в Тобі я, і вічно житиму в Тобі ВІДВІЧНА УКРАЇНО, МОГУТНЯ І СОБОРНА!

1024px-Logo_of_Right_Sector.svg.png
СХВАЛЕНО!

Богдан Богодухов

Реєстрування
2 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
14
Бали
13
Олександр Коваль - Принятий до лав правого сектора. Бажаємо успіхів

Засновник партії Правий сектор Богдан Богодухов

431_20250201200900.png

Богдан Богодухов

Реєстрування
2 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
14
Бали
13
Вадим Кравченко - Принятий до лав правого сектора. Бажаємо успіхів

431_20250201200900.png

Богдан Богодухов

Реєстрування
2 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
14
Бали
13
Магдалена Сліповська - Прийнята до лав правого сектора. Бажаємо успіхів
Засновник партії Правий Сектор Богдан Богодухов

Богдан Богодухов

Реєстрування
2 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
14
Бали
13
Марина Айворі - Знята с посади куратора партії, причина: Звільнення з ВРУ

Богдан Богодухов

Реєстрування
2 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
14
Бали
13
Саша Ковальский - Принятий до лав правого сектора. Бажаємо успіхів

1738869222596.png

Артем Едельвейс

SM 03|Ігровий помічник|Центральна Україна 01
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
77
Реакції
75
Бали
33
Ігнат Орео - Прийнятий до лав правого сектора. Бажаємо успіхів

Заступник партії Правий Сектор Артем Едельвейс

Богдан Богодухов

Реєстрування
2 Гру 2024
Дописи
33
Реакції
14
Бали
13
З партії було звільнено:
Євгеній Месний - Переход в іншу партії
Артем Едельвейс - Розформування
Марина Айворі - Розформування
Карл Тайсон - Розформування
Олександр Коваль - Розформування
Магдалена Сліповська - Розформування
Саша Ковальский - Розформування
Ігнат Орео - Розформування

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
315
Реакції
692
Бали
153
Вік
32
Партія зачиненна за неактив!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі