Розглянуто На Андре Колесника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Тюленев

Сторожила госски
Реєстрування
24 Гру 2024
Дописи
61
Реакції
29
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Михайло Тюленев
2. Нікнейм адміністратора: Андре Колеснік або Колесник(ЗГС держ)
3. Суть скарги: не згоден з рішенням денного адміністратора у скарзі котру прикреплю нижче.
Суть в том шо адміністратор, не вказав яке покарання отримае Федя Батурінець за порушення КПКУ(статья15) коли Пан Егор запросив держ адвоката та зразу сказав Феде, якщо держ адвокат не відповість я викличу собі приватного.
На доказі у скарзі видно що приїхав приватний адвокат, данний НПУ вигнал його, не перевіривши його ліцензію на адвокатуру на форумі. Після чого порушив права громадянина та не надав адвоката, я прошу переглянути скаргу шо я залишу нижче більш гарніше, та поміняти вердикт. Дякую
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/НПУ-для-ГА-ЗГА.365441/
5. Дата порушення:2.02.2026

TylenevM

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,547
Реакції
1,640
Бали
253
Вітаю
1. Скарга подана від 3-го лиця, оскільки ви не є суб'єктом цієї справи.
2. Стосовно адвоката, то НПУ викликали державного адвоката працівник який прийшов по формі ВРУ представився приватним адвокатом, хоча НПУ викликало державного. Яким чином він з'явився це залишається питанням відкритим але якщо про це попросив обвинувачуваний у скарзі тобто Егор Пузатович, то він спонукає гравця також на порушення правила, а саме:

5.1.1. Заборонено приїжджати / приходити по MG інформації від друга на допомогу. | Деморган 30-60 хвилин
Приклад: Вам друг в соц. мережах, чаті, тощо, сказав мене біля МОЗ закували і їдемо до НПУ К - і Ви їде по цій інформації по друга

3. Всі можливі покарання з порушення правил проєкту були видані. Також по РП він отримав догану яку буде знімати. Якщо ви вважаєте що були ще додаткові РП порушення ви можете залишити позивну заяву про вичнення правопорушення/злочину за посиланням нижче [клікабельно]

Очікуємо відповіді від ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі