Зачинено На ГС для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Залізняк

Ст. Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
307
Реакції
304
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Українець
  2. Особистий нікнейм: Володя Шуфляда
  3. Суть скарги:
    Доброї ночі! Хочу подати скаргу на пана Українця. Останнім часом надходить багато скарг на Алмазових, і в мене є всі підстави вважати, що пан Українець покриває своїх друзів. Мій перший доказ — це скарга від Іллі Тюніка. Цитую: "Також хочу нагадати, що Алмазов сказав про переведення, але як? Коли він був у ДКВС, немає ніяких звітів у лідерському розділі." Пан Українець відповів: "Вітаю, лідер вже давно отримав покарання за неподачу звіту лідерів. Очікуємо відповіді ГА/ЗГА!" Пан Тоширо, ГА, відповів, що ГС дав відповідь на скаргу та закрив її. Але є велике "але". Переглянувши форум, я побачив, що пан Максим Алмазов всього раз подавав звіт за лідерство в ДКВС. Як я знаю, покарання має бути хоча б у вигляді догани, але з доганою неможливо перевестися в іншу фракцію. Як уточнює пан Максим Алмазов в іншій скарзі від пана Іллі Тюніка, його перевели з лідерства в ДКВС на лідерство в ЗСУ, що не є можливим. Переглянувши заявки на зняття покарання, я не побачив жодної заявки від пана Максима Алмазова. Отже, виходить, що наш ГС покриває своїх друзів і дурить гравців та адміністрацію. Також хотілось би додати, що як тільки пан Максим Алмазов став на лідерство в ЗСУ, він зайшов один раз у гру, щоб отримати лідерку, і більше не заходив. Коли його почали питати за форум, він відповідав, що хворий і його відвезли до лікарні, але переглянувши заявки на неактив, ніде немає його заявки. Також О/С ЗСУ не було попереджено ГС/ЗГС/С/Лідером/Полковником про неактив лідера!

Наступний доказ — пан Назарій Алмазов, лідер СБУ К. Пан Назарій Алмазов був заступником лідера МР Д і злив всю фракцію. Як я знаю, ГА відкинув його на 31 день. Тоді чому його немає в ЧС і він і лідер? Якщо цього зливу мало, хочу додати, що за моєю інформацією, пан Назарій створював фейковий акаунт на форумі і творив різні негідні речі, що є явною ознакою неадекватності (за форум він отримав догану). Також я бачив багато скарг на пана Назарія, але хотілось би затронути одну дуже важливу скаргу від пана Іллі Хансера. У ній йдеться про некомпетентність лідера СБУ. Я дуже здивований, що лідер не знає законопроекти про службу на блокпості та зупинку ТЗ, хоча це є явною ознакою некомпетентності. Нажаль, я не можу надати доказ за Назарія Алмазова, коли він творив всяку всячину на форумі, так як були погрози від пана Назарія до мого інформатора. Але якщо мій інформатор надасть дозвіл, я обов'язково додам цей доказ до скарги. Також прошу не закривати тему, щоб я міг надати докази пізніше. Просто не хочу писати 100 скарг. Сподіваюся, цих доказів достатньо. Якщо ні, можу надати ще.

З повагою, Володя Шуфляда

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): + форум + дс
  5. Дата походження: 12.07.24

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,518
Реакції
641
Бали
253
Вітаю, надаю докази звіта Максима Алмазова коли він займав пост лідера ДКВС!
З приводу заявок на неактив, вони можуть подоватися і на форумі і в телеграмі по формі.
Хочь вам і надали відповідь я, ГА, а також Максим Алмазов. Ви все одно флудите скаргами. І пробуєте злити мене та лідера ЗСУ.
Очікуємо відповіді ГА!

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю,
Шановний гравець, коли у вас будуть відповідні докази ваших слів, тоді ви можете написати скаргу прикріпити всі докази і тоді ми вирішемо вашу ситуацію. Наразі я та ГС Держ надавали вам не одноразову відповідь на ваше звернення, але ви продовжуєте створювати теми. Буде краще якшо ви напишите один раз та прикріпите повторюсь докази.
Зачинено!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі