Зачинено На ГС для ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Залізняк

Ст. Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
307
Реакції
304
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Українець
  2. Особистий нікнейм: Володя Шуфляда
  3. Суть скарги:
    Доброго ранку!

Шановне адміністраціє,

Хочу подати скаргу на ГС Артема Українця за його халатне ставлення до фракції ЗСУ. Зокрема, звертаю увагу на наступні проблеми:

По-перше, пан Українець не приділяє належної уваги роботі лідера фракції ЗСУ. Наш лідер взагалі не проявляє активності, що створює значні труднощі для ефективного функціонування фракції. Немає кому дивитися за фракцією, оскільки полковника, який наглядав за нею, пан Артем звільнив.

По-друге, безпідставні звільнення. Артем Українець звільнив мене без вагомих причин. У трудовій книжці вказана причина "втрата довіри". Хотілося б дізнатися, за що саме була втрачена довіра? Чи за те, що я говорю правду? Чи, можливо, за те, що я оголосив голосування? Голосування було створено для особового складу, щоб з'ясувати, скільки людей проти лідера, і на даний момент 11 з 14 людей проголосували за його зняття.

По-третє, лідер СБУ Назарій Алмазов. Як я пам'ятаю, Назарій Алмазов був заступником МР Д і злив її. Також я бачив багато скарг на нього, і в мене виникає питання: як ГС допустив його на лідерську посаду? Тут попахує блатом від ГС.

З огляду на вищезазначене, прошу вас розглянути можливість застосування справедливого покарання до Артема Українця.

Дякую за розуміння та сподіваюсь на швидке вирішення цього питання.

З повагою, Володя Шуфляда

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 11.07.24

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
ГС держ надав докази де ви обговорювали людину в нешанобливому стані, та створили незрозуміле голосування, що було розцінено як злив лідера, та в добавок до цього також отримали недовіру від лідера, та вас було знято з посади.
Зачинено!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі