Мігель Діас
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 25 Січ 2024
- Дописи
- 66
- Реакції
- 90
- Бали
- 23
- Нікнейм лідера/заступника: Джеймс Барбара
- Особистий нікнейм: Діас Мігель
- Суть скарги: Гравець посадив в ІТТ та почав провокувати, ображати, висміювати, та принижувати.
тому прошу видати гравцю покарання за порушення правил держ:
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення - своїми діями він дійсно занижує репутацію СБУ
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана - Він не мав права себе так вести, як він це робив.
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення - Як на мене це недбале ставлення.
2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
Також хочу доповнити щодо звичайних правил UG GTA:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
Також скажу, на його провокацію, я відреагував та можливо й образив його, тому готовий понести покарання. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:25.05.2025