Зачинено На Джеймса Барбару

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мігель Діас

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
66
Реакції
90
Бали
23
  1. Нікнейм лідера/заступника: Джеймс Барбара
  2. Особистий нікнейм: Діас Мігель
  3. Суть скарги: Гравець посадив в ІТТ та почав провокувати, ображати, висміювати, та принижувати.
    тому прошу видати гравцю покарання за порушення правил держ:
    2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення - своїми діями він дійсно занижує репутацію СБУ
    2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана - Він не мав права себе так вести, як він це робив.
    2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення - Як на мене це недбале ставлення.
    2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
    2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
    Також хочу доповнити щодо звичайних правил UG GTA:
    5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
    5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
    6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
    Також скажу, на його провокацію, я відреагував та можливо й образив його, тому готовий понести покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:25.05.2025

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,606
Реакції
1,068
Бали
253
Вітаю
За цю ситуацію покарання вже було видано
Також ви одразу не подали повний доказ всієї ситуації
Наразі з вашої сторони це рахується злив заступника

Наступного разу, за подібну скаргу ми будемо розцінювати як злив та ви отримаєте покарання
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі