Зачинено На Розгляд ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Живчик

Поважний Живчяра |UG 03,04
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
84
Реакції
131
Бали
38
1. Ваш нікнейм:Микола Живчик
2. Нікнейм адміністратора:Тимур Волков
3. Суть скарги:Вітаю Шановний ГА/ЗГА у мене вже давно є проблема з 9-12 званнями у Державних Організаціях то в мене втрата довіри то ще щось але це вже було давно я вже 1 місяць нічого не порушую і граю собі підвищуюся в державних організаціях і в мене вже великий досвід на старшому складу ще в лютому 2025 я перший раз став на майора потім моя карʼєра було до червня 2025 коли я на той момент мав 14 років а день народження було 20 червня і я хотів подати на лідера МОЗ і не вистачало кільки днів до мого 15-річчя і я пройшов обдзвон а Тимур мене спитав чи я точно маю 15 і я сказав що ні буду мати через там 2-3 дні не памʼятаю коли був і він мене зняв і дав ЧС ДЕРЖ і від тоді в мене то була довіра то не була і от так я крутився до Листопада коли мені дали довіру на 9-10 звання але потім коли хотів зробити перевод з нпу 10 звання до вру не спитавши дозволу у слідкуючих хоча я ніде не бачив що треба питати і мене зняли і дали Недовіру на 9-12 Звання Тимур Волков тому прошу вас Хотів би ви подумали над даттям мені останньої довіри на 9-12 звання бо Тимур мені зруйнував моє натхнення до Державних Установ хоча я сам порушував але цього разу я буду гідно та не порушуючи правила відстоювати терміни на старшому Складі.Тому прошу Вас щоб ви або зняли мені Довіру або мені вже всеодно чи буде довіра чи ні просто надайте відповідь і все…
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-

5. Дата порушення:це загальна ситуація

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю.

Незважаючи на ваші численні порушення, вам нещодавно все ж було надано можливість обійняти 10 ранг у НПУ та проявити себе з позитивного боку. Однак після призначення на посаду ви поводилися неналежним чином, у зв’язку з чим вас було звільнено через втрату довіри та остаточне позбавлення довіри з боку ГС та ЗГС Держ до вас.

У задоволенні вашої скарги щодо недовіри відмовлено.

Очікуйте додаткового вердикту зі сторони ГА / ЗГА.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,554
Реакції
1,003
Бали
253
Вітаю!

Відповідь була надана вище.
Вам давався шанс але на жаль, ви себе не змогли проявити.
Наразі довіру вам надати неможливо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі