Денис Кракобес
Козак
- Реєстрування
- 27 Вер 2024
- Дописи
- 27
- Реакції
- 13
- Бали
- 8
- Нікнейм адміністратора:Ярослав Свіридов
- Особистий нікнейм:Денис Кракобес
- Суть скарги:
- У мене з гравцем почалася словесна перепалка. Після неодноразових згадок моїх рідних від цього гравця я написав репорт із проханням прослідкувати за мною.
Я під’їжджаю до цього гравця (адміністратор уже в спекі), і у нас починається розмова. Зі слів гравця: «Машина не твоя, от того і катаєшся та дебешиш». Я відповів: «Тобі на таке — сосати і сосати». Після чого отримую відповідь: «Твоїй ма.. сосати».
Адміністратор ігнорує ці слова й каже: «Давайте, ніхто ні в кого не буде сосати», — і йде.
Після того, як проходить КД на репорт, я викликаю цього адміністратора для уточнення. Він прилітає, та знову відлітає, не давши відповіді чи допомоги (що нагадує фарм репортів). Після проходження ще одного КД я знову викликаю адміністратора, і у нас починається розмова. Ми обговорюємо ситуацію, але адміністратор не розуміє суть мого репорту та які команди він має для допомоги гравцям.
Після того як адміністратор вивів мене з себе, я починаю підвищувати тон і сказав: «Ти шо, бляь, не розумієш?» Після цих слів адміністратор відповідає: «Я бляь? Я вас почув» — і зникає в інвіз.
Проходить хвилина-дві, і я отримую покарання.
Прошу розглянути відеоматеріал даного адміністратора та видати покарання за:
- Фарм репортів.
- Ігнорування порушень, що призвело до певних наслідків.
- Безпідставне покарання.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:06.06.2025