Відмовлено На набір СБУ або НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Artemisz

Новий гравець
Реєстрування
3 Січ 2026
Дописи
10
Реакції
0
Бали
4
Мене звати Артем Квінто, я із Миколаєва. Я вмію дуже швидко бігати, плавати. Я ще вмію дуже швидко щось виробляти. Я дуже мідкий. Я хлопець, я дуже розумний. Мені 10 років. Я дуже сильний. Мене є детальні речі, які я можу вам сказати на наборі. Також я можу це виділити в ЗБМ. Моя дата народження – 12 березня 2016 року.

Артур Алабаєв

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
361
Реакції
93
Бали
73
Вітаю
IMG_3566.png

Шановний гравець, переглянувши вашу біографію, виношу вердикт:

Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Біографія має бути структурована, гарно оформлена та не мати великої кількості граматичних помилок .

Біографія в обов'язковому форматі повинна мати відокремлені підзаголовки кожної частини біографії.

В біографії в обов'язковому форматі повинно в повному обсязі розкрито характер персонажу, його страхи/сильні сторони.

1.7. Заборонена публікація біографій, які не мають смислове навантаження.

1.11. Якщо характер, риси, страхи персонажа не описано детально/зовсім не описано, то модерація в праві відхилити
біографію.

1.15. У назві біографії повинен бути псевдонім персонажу, написаний українською мовою без підкреслення.

1.15.1. Заголовок біографії повинен бути по такому зразку: Ім'я Прізвище | Біографія/Квента

1.15.2. Можна спотворити назву біографії, приклад: RP Біографія | Дмитро Ігнатенко | Як в житті тяжко приймати рішення.

1.15.3. За порушення пунктів вище біографію буде відхилено, але інтервал не буде застосовуватись.

1.18 Заборонено писати біографію від 1 лиця.

1.18.1 Біографія дозволено писати тільки від 3 лиця.

IMG_3566.png

stamp (2).png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі