Розглянуто На розгляд ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Лип 2024
Дописи
44
Реакції
18
Бали
11
1. Ваш нікнейм:Ден Подільський
2. Нікнейм адміністратора: не пам'ятаю точно, але ті хто проводив обзвон на Полковника, який був 24.05.26, приблизно 19:45-20:30
3. Суть скарги:Шановна адміністрація:
24.05.2026 приблизно в період з 19:45 до 20:30 я проходив обзвон на посаду Полковника НПУ. Можливо, деякі відповіді з мого боку були не ідеальними, однак я повністю відповідав на поставлені питання та проходив обзвон чесно і без порушень.

Також хочу звернути увагу, що під час мого минулого строку на посаді Полковника НПУ я проявляв активність у фракції, займався роботою з особовим складом та за весь період не мав жодних порушень або дисциплінарних проблем.

Щодо можливих зауважень стосовно слабких звітів за останні 3-4 дні — хочу пояснити, що в той період була низька активність особового складу, значна частина людей перебувала в AFK або фактично була відсутня в активі фракції. Через це, навіть при моїх стараннях, було складно показати кращий результат. При цьому мій власний онлайн у вихідні дні складав приблизно від 3 до 8 годин.

Після завершення обзвону мені була запропонована посада Підполковника, від якої я відмовився, оскільки подавав кандидатуру саме на Полковника.

Я розумію, що адміністрація не зобов’язана детально обґрунтовувати причину недопуску або відмови у призначенні на посаду. Проте хочу зазначити, що прямої фрази про те, що я не пройшов обзвон або не підходжу на посаду, я так і не почув. Саме через це в мене і виникли питання щодо остаточного рішення.

Дану скаргу подаю виключно з метою отримання роз’яснення ситуації, а не для повторного обзвону чи перегляду моєї кандидатури, оскільки на даний момент я вже змінив напрямок своєї служби.
З повагою, Ден Подільський
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): обзвон не записується
5. Дата порушення: 24.05.26

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,792
Реакції
2,015
Бали
253
Вітаю, зв'яжіться зі мною в Discord - leokingsman

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,792
Реакції
2,015
Бали
253
Вітаю, ситуацію обговорили в Discord та усі деталі були пояснені

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі