Відмовлено На розгляд Олегу Галицькому / Порушення від ЗГС Неоф I Старший Адміністратор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
144
Реакції
86
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Алекс Сталкер
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: Прохання звернути увагу на неодноразові порушення від ЗГС Неоф I Старший Адміністратор: Рома Семеген. Я стояв на "зльоті" котеджу не порушуючи правил. Адміністратор відкинув мене та гравця Євген Харківський без причини, тим самим я втратив доступ до мітки для подальшого придбання котеджу (таймкод 10:09). Будучи присутнім на "зльоті", Роман Семеген не прийняв ніяких мір що до видачі покарання гравцю який порушив правила. (таймкод 4:56). Сьогодні, за моєю скаргою, я отримав покарання за пунктом правил 6.13. "PG", що вважаю також порушенням від адміністратора, так як на відео чітко видно як зависає гра, моєї вини в тому нема. (Дуже часто приходиться натискати клавіші "F", або "Alt" щоб відбулсь взаємодія). Порушник гравець Артем Азовський відкрив вогонь відразу і вбив мого персонажа дуже швидко, я не зміг ніяк змінити ситуацію. Прошу перерозглянути видане покарання та зняти попередження з клану.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): посилання на покарання
5. Дата порушення: 06.04.2026

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
366
Бали
108
Вітаю
Порушення зі сторони адміністратора не виявлено
Всі покарання були видані чітко та згідно правил

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі