Розглянуто На розгляд Савочкіна або Густіліна // ЗЧС (назавжди) заднім числом // Анонімний адміністратор ((Стернюк))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Кірамзіт

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Жов 2023
Дописи
86
Реакції
96
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Анонімний адміністратор ((Стернюк))
  2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт
  3. Суть скарги:
    1) 05.12.2023 - Мені було видано бан за образи проекту та злив конфеденційної інформації. Адміністрація, якою я був відправленний в бан, причину бану мені пояснено НЕ БУЛО.

2) На момент 18.12.2023 02:59 - згідно таблиці ЗЧС фракцій мене внесено до цього списку НЕ БУЛО (ТУТ), незважаючи на той факт, що я вже майже відстояв весь срок свого покарання (13 днів) з моменту винесення вироку.

3) 18.12.2023 22:00 - Спец.Адміністратор Тоні Хоффман БУВ ЗНЯТИЙ зі своєї посади (З.В.Б.) та також НЕ ВНОСИТЬ мого персонажа до цього списку!!!

4) 20.12.2023 - згідно відсутності моєї особи в таблиці ЗЧС фракцій мною було прийнято рішеня вступити до організації НПУ Д, також будь якої заборони вступу до організацій згідно своєї трудової книжки (ТУТ) виявлено - НЕ БУЛО.
    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    В подальшому, від близького оточення Макса Ігнатченка мені була надана інформація про те, що Макс Ігнатченко (як колишній, лігітивний, ГС Держ), звернувся з проханням до свого товариша/заступника Микити Стернюка (ЗГС Держ) терміново внести мого персонажа до данної таблиці. Також прошу звернути увагу на скаргу п.Ігнатченка, який зазначає, що п.Уткін і як він це назвав "його команда завжди чимось недовольна та завжди звертається до адміністрації" (ТУТ). Але, як можемо спостерігати той факт, що саме через те що ця "КОМАНДА" була недовольна, п.Ігнатченка зняли з посади ГС Держ, оскільки він дійсно порушував провила проекту, а саме "БЛАТ". Після чого ним було прийнято рішення навчити цьому вмінню свого заступника Микиту Стернюка, що в нього чудово вийшло, звертаючи увагу на скаргу п.Уткіна (ТУТ). Тому МОЖЛИВО, ця "КОМАНДА" має справедливі підстави бути недовольними під таким адміністративним складом серверу "ЦЕНТРАЛЬНА УКРАЇНА 01"
    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

5) Від 22.12.2023 - по сьогоднішній день мій персонаж знаходиться та створений в таблиці ЗЧС Держ (ТУТ) заднім числом без внесення будь якої інформації про адміністратора який вніс мене до цього списку, без будь яких доказів внесення мене до цього списку, без будь яких доказів мого правопорушення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1) Таблиця ЗЧС організацій на 18.12.2023 02:59 - пункт 36 *
    2) Таблиця ЗЧС організацій на сьогодні - пункт 36*
  5. Дата походження: 26.12.2023

Останнє редагування:

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю. Вважаю ЗЧС цілком справедливим, через образи адміністрації та взагалі неадекватну поведінку, також було видано покарання за це спец. адміністратором Як приклад, з того що я знайшов - було написано вами в бесіду лідерів фракцій після вашого зняття !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі