Алекс Гарріс
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Тра 2023
- Дописи
- 58
- Реакції
- 62
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Владислав Ямадзі
- Особистий нікнейм: Алекс Гарріс
- Суть скарги: Від коли я не побоявся подати скаргу на колишнього ГА та ЗГА, а на момент ситуацій - 2 полковники СБУ - сім'я Громових та Генерала СБУ (який отримав покарання за порушення) як це боїться фактично робити весь сервер так як їх прикривають пемні адміністратори (кілька імен вказати за потреби можу).
---
Колишні ГА та ЗГА - полковники Іван Громов та Машуля Громова (не відомо яким чином вони стали з адміністрації відразу на посаду)
---
Так як я спеціально їх не чіпав ніколи. З Іваном Громовим пересікався на старій карті з Машульою Громовою 1 раз місяці три назад (вона до мене підійшла для перевірки документів будучи не по формі) на страйкболі де вона відпочивала з друзями.
---
Від 08,06,2024 - З порушеннями підійшли до новачків де я їм допомагав (я допомагав новачкам постійно і стабільно) - генерал та полковник не по формі СБУ
(-якщо полковник під прикриттям то він із-за питаннями мав підійти перший до певної особи чи групи осіб при підозрі, а при виявлення порушення має прибути керівництво по формі - що порушило керівництво і зробило наоборот). Я їм задав запитання чому порушують і таким чином вони переключились з новачків на мене і з вимогами приниженням, катування, та погрозами які описані в моїй скарзі. Скарга тут з всіма тайм кодами правопорушень в якій порушень не побачила адміністрація так як своя людина хотіла прикрити правопорушення, - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...Ярослав-Літковець-ІІ-Масові-порушення.176344/ а у перерозгляді вже порушення були виявлені - генералом СБУ лише - дивним чином - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА-та-додатково-на-розгляд-В-Савочкіну.176690/
---
Після скарги і добивання мною справедливості (покарання) на мене пішов обвал зі сторони вище вказаних полковників та пристрасне стеження за мною адміністраторами та працівниками СБУ з якими за 2 роки гри я ніколи не мав справи не мав покарань мене не саджали. Та ніколи не мав серйозних правопорушень у таблиці покарань - з 15 покарань мені виданих з них заслужені 3-5 по нон РП драйв решта всі були оскаржені та з вердиктом на мою користь. Перевірити можете - маєте можливість.
---
Скарг за 2 роки від мене не було навіть і 10шт. як і на мене (бо не порушував так само рік тримав клан і клан жодних попереджень не мав - думаю це показник - клан "Бандерштат") так як не мав фактично ситуацій і відомий на сервері мене не чіпали. До даної ситуації.
---
Далі цікаво: 10,06,2024 Після ситуації яка склалась з працівниками СБУ куди я хотів звернутись та зробити заяву керівництву про правопорушення, відео докази тут зі всіма там кодами порушеннями - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...р-ДБ-та-машуля-громова-правопорушення.178024/ а саме де працівник СБУ таранить мене та на власній авто - сам полковник СБУ. Заяву я маю право робити в будь яких держ. органах (в тому числі і СБУ) - мені не забороняє жоден закон. В якій заяві я отримав вбивство друга, ДТП та наїзд на мене полковником. Чітко видно у відео доказах. Та повне ігнорування моїх прав, насмішки.
Після даної ситуації я повторно хотів зробити заяву на, що отримав грубі відповіді від ккеруючої, приниження, погрози (і це все на очах круючої яка не припинила правопорушення), удар струмом, катування, фальсифікацію справи та посадкою до в'язниці, щоб закрити мені рота. Відео докази з тайм кодами тут - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...де-так-як-зі-мною-Думайте.178077/#post-761241.
Де в даній ситуації був втягнутий адміністратор в РП процес де успішно своїми діями позбавив мене змоги захищатись з якої ситуації Іван Громов (будучи не по формі) зробив вирізку на свою користь і мене покарали - Варном, посилання на скаргу з покаранням тут - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№679-алекс-гарріс-Порушення-правил-сервера.177496/
У зв'язку з затягуванням даної справи (відбувши з 7 днів 4 дні покарання) я подав пояснення по даній ситуації та притягнення винуватця до відповідальності з відео доказами та тайм кодом тут - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Соня-Келліні-не-вірно-видане-покарання.178740/
також чітко тут на двох скаргах-відео чітко видно де забороняє втручатись в РП адміністратору - Машуля Громова, а у відео №2 сама ж викликає адміністратора для втручання. Докази з тайм кодом тут - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-втрутився-та-не-дав-змоги-захищатись.178719/
.
---
в даній скарзі я задав запитання про введення військового стану на який всі струкиури посилались де він не був введений тому він не працював та не мав законної дії також вимагання документів по ньому вони не законні. Примітка: Встановлювати я можу деталі на автомобіль, сонячні панелі на дах і тд. а аж ніяк встановлювати військовий стан. Посилання з поясненням на скаргу тут - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ачить-порушень-Стверджує-те-чого-нема.178096/ Тому всі дії та всі покарання стосовно мене є сфальсифіковані (я не винен, що я розбираюсь в законах та дотримуюсь їх, а це моє право моя уважність і заборонити виконувати закон мені не може ніхто) є не законні і підлягають амністії з покаранням всіх хто причетний до даної справи які зловживали владою та не дотримувались законів.
Тому я не зобов'язаний був до виправлення даного закону нікому нічого пред'являти на таку вимогу. Виправлення відбулось - 13,06,2024 після 11:46 год. тому все, що фальсифікувалось до вказаної дати та години всі покарання підлягають стосовно мене - АПЕЛЯЦІЇ та звільнення від всіх покарань.
---
Також мені видали покарання у вигляді БАН на 14 днів за злив адміністрації (прикріплено фото нище) чого я взагалі не робив і не мав наміру, а вказував на помилки та на прикривання (певними посадовими особами - певними адміністраторами (друзями)) співробітників державних структур СБУ які узурпували владу та зловживали своїми посадами так як їх ніхто за їх порушення не карав, а гравці боялись подавати скаргу на - сім'ю Громових бо боялись, що їм не дадуть грати в ГТА Україна (відверто, прямо говорили).
Отже: так як я не всі я подав скаргу для припинення правопорушень зі сторони силових структур СБУ (за прикриттям своїх адміністраторів) і стикнувся з тим, що маю на даний момент - а саме переслідування, покарання безпідставні, приниження і пом'якшувальні покарання самим винуватцям даної справи,. Відчув все на собі чого боялись гравці ГТА Україна. Я не та людина, що буду когось боятись і бачучи правопорушення буду стояти і спостерігати в стороні. За потреби я іду до кінця. Посилання тут - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...та-скарга-Злив-зам-лідера.178529/#post-762744 де описано, що я зливав фракцію замість того, що вимагав зупинити масові правопорушення у даній фракції яка відчувала безпокараність.
---
Також адміністратор - Олег Галицький посадив мене за нон РП драйв - точного часу не назву, але я знаходився у котеджі біля 30 хвилин після чого за мною приїхав син, щоб ми разом робили завдання (квести та батлпас) я сидів на пасажирському місці, не доїжджа стрип-клубу на мості мене Олег Галицький садить за НОН РП на неоднразовий виклик для пояснення він знаходився у грі (видавав покарання) він ігнорував та так і не прийшов. Припускаю, що хвилин 30+ до даного покарання я їхав на мотоциклі БМВ по полю, але там перевищень 50-70 км не могло бути так як я не їхав по прямій і повільно, а їхати на ньому не реально швидко. Фото прикріплюю в низу покарання та ігнорування. Якщо було від мене порушення якесь я з ним хочу ознайомитись (можна в особисті повідомлення). Або провести бесіду з даним адміністратором (точніше 2).
Відразу уточнюю задля не порозумінь - І це є порушення на яке я зауважую, а аж ніяк не якийсь злив адміністрації. Перед законом всі рівні.
----
Я прийшов у гру відпочивати, відволіктись від буденності та получати задоволення, а на томість мою постійні (останнім часом) розбірки, нерви, стрес, сидіння перед комп'ютером для складання подібних заяв з власним розслідуванням (для полегшення роботі адміністрації).
---
1) Прошу розглянути дану скаргу у деталях та покарати винуватців і внести чіткі правила у державних структурах з максимальним покаранням порушників у (держ. структурах).
2) Прошу відмінити всі мої покарання які були видані не законно, а саме всі які стосувались- починались з перевірки документів стосовно військового стану (пояснення надав вище)
3) Прошу попередити адміністрацію у переслідуванні мене так як вони почали робити останнім часом, щоб закрити мені таким чином рота.
4) Прошу зняти мені - ВАРН та БАН так як я нічого не порушував нікого не зливав, а просто вимагав припинення масових злочинів (домовленість та скоєння масового порушення найвищими структурами які мають припиняти такі порушення - це злочинне угрупування (а це є серйозна стаття)) та зловживання владою в державній структурі СБУ, Та за першого попередження вийшов з АФК де була вирізка та я отримав - ВАРН
---
Я можу надати всі статті - закону Україіни, закону про Нац. Поліцію, Конституці України які порушили дані співробітники СБУ та адміністрація Українського проекту ГТА Україна. А це зауважу карається згідно законів не лише у грі. Тут порушення прав людини (які спричиняють постійний стрес та нерви замість відпочинку) - це мінімально, а про решту я напишу за потреби. Юристи та Адвокати (зауважу: -ваші, даного проекту) за потреби вам чітко нададуть роз'яснення, що було порушено і які дана ситуація за собою тягне наслідки та відповідальність.
---
Дякую за увагу. Надіюсь дана ситуація буде коректно розглянута та вирішина найблищим часом. Надіюсь будуть з мене зняті всі обвинувачення та покарання які я не вчиняв, а покараний безпідставно та задля того, щоб я мовчав.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): фото
- Дата походження: 13,06,2024 покараний
- Дата походження: 14,06,2024 подана скарга