Відмовлено На розгляд для ЗГА ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марку Дніпровський ♡

Північна Україна ꑭ
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
14
Реакції
12
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм: Тоні Житомирський
  3. Суть скарги: Успіхів на посаді) Вітаю Шановна адміністрація я був Полковник ДКВС порушення від Гс Держ,мої співробітникі ДКВС захотіли зробити ГРП я знав про ГРП але не знав яке вони зібрали код-5 там був ще майор і полковник я думав вони зроблять якусь нормальну ГРП а вони захотівли викрасти генерала ЗСУ я був з ними на ГРП так я не чого не каж але я був за рулем я просто їздив куда мені сказали! ми робили все по рп даний Лідер ЗСУ написав ГС Держ та ГС Держ закликав нас в войс він говорив з нами попросив ВІдео доказ Генерала ЗСУ я йому кажу давайте я вам дав свій відео доказ він каже "НІ ви зняті з посади полковника ДКВС" та кікає з войсу + він мені дав Бан за порушеня правил UG 4.4.1 я хочу щоб ви поговорили з ГС Держом та поговорли з ним та шоб я йому показав відео доказа та якщо би можна би було повернути мене на пост Полковнк ДКВС та дати розбан якщо хотяб не повернуть на пост Полковника ДКВС хотяб дайте розбан!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 21.12.2025

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,025
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Як і обговорювалась ситуація з Вами, іншим заступником, Лідером, Слідкуючим та Лідером ЗСУ, Ви перебували на цьому "ГРП".
Ви усвідомлювали свої дії та дії інших працівників, хоч за Вашими словами (у голосовому каналі) Ви намагались зупинити дії, але згідно відео яке показував на Демонстрації Лідер ЗСУ - ніяких дій Ви не зробили.
Ви являлись заступником лідера, відповідно, Ви могли та зобов'язані були бути в курсі ситуації та як мінімум уточнити у учасників "ГРП", або слідкуючої адміністрації (Слідкуючого, ЗГС Держ, ГС Держ) чи узгоджено це.
Ви як Заступник лідера несете в тому ж числі відповідальність за особовий склад як і лідер.
Ваші дії та дії О/С привели до зниження репутації фракції, також, під час "ГРП" були виявлені достатньо критичні порушення правил UKRAINE GTA, такі як PG, FD in GZ, DM in GZ.
Коли я задав запитання що до фактичного DMа на території ЗСУ Ви відповіли "А що їм треба було робити, вони захищались" що фактично розважається з Вашої сторони на дозвіл виконання цих дій.
Ваше блокування на 11 днів було видано через невідстояння мінімального терміну, що прописано в правилах UKRAINE GTA.

На посаду Заступника Лідера ДКВС та винесення з Чорного Списку Лідерів Вас витягнуто Не буде, відповідно, розблокування акаунту теж.
Прошу не забувати, окрім ваших повноважень, в першу чергу у Вас є Відповідальність за Свої дії, та дії Особового складу.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

ГС Держ надав чітку відповідь.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі