Валік Вайт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 18 Гру 2023
- Дописи
- 210
- Реакції
- 259
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький, Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Валік Янко
- Суть скарги:
Дану скаргу пишу на рахунок битви за картель і територій. Дивіться сталась така не приємна ситуація, 31.08.2024 мала відбуватися битва за картель. Але порушивши правило клан Marlboro забрали не чесним шляхом територію № 30. Під час битви я зайшов на територію і дивився як вони грають і замітив що клан Marlboro і клан Immortal договорилися щоб Marlboro забрали територію (тіпа вони не договорювались) щоб лишитися на картелі ше один сезон.
Звернувшись до ЗГС Неоф Василя Перегінця і показав йому відкат з битви за територію, він запросив у них відкати з битв. Після чого як він переглянув, ЗГС Неоф і ГА рішили що має бути перегравання битви так як Гос структура мішала їм грати. Згідно правил << Битв за територію >> пункт 3.1 Працівникам державних організацій заборонено взаємодіяти / перешкоджати / вбивати гравців з неофіційних організацій під час проведення битви за територію | Попередження. Тобто працівники Гос структур повинні отримати [попередження (/warn)]. Спустя +- 30 хв я бачу в чаті шо клан Marlboro забиває битву за той самий квадрат, після чого я пишу в репорт ЗГС/ГА тп, до мене тепається той самий Василь Перегінець, я його питаю чому вони кинули битву за територію якщо після кінця сезону не можна кидати. У відповідь отримую що вони переграють.
-- Тепер в мене питання : А чи в правилах прописано що мусить бути перігровка? - відповідь від ЗГС - << ГА може міняти правила в любий момент >>.
Також клан Marlboro раніше отримував доганну за створення домовленості для передачі територій, тобто клан Walhalla і клан Immortal хотіли передати територію клану Marlboro щоб вони сиділи дальше на картелі без битви за нього. Також прошу замітити що лідер/зам.лідер в некактиві (так як вони грають на іншому проекті). Нище додаю всі докази !!! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео скрін.доганни
- Дата походження: 31.08.2024