Розглянуто На розгляд для керівництва ( Сергія Коваленко )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валік Вайт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Гру 2023
Дописи
210
Реакції
259
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький, Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Валік Янко
  3. Суть скарги:
    Дану скаргу пишу на рахунок битви за картель і територій. Дивіться сталась така не приємна ситуація, 31.08.2024 мала відбуватися битва за картель. Але порушивши правило клан Marlboro забрали не чесним шляхом територію № 30. Під час битви я зайшов на територію і дивився як вони грають і замітив що клан Marlboro і клан Immortal договорилися щоб Marlboro забрали територію (тіпа вони не договорювались) щоб лишитися на картелі ше один сезон.
    Звернувшись до ЗГС Неоф Василя Перегінця і показав йому відкат з битви за територію, він запросив у них відкати з битв. Після чого як він переглянув, ЗГС Неоф і ГА рішили що має бути перегравання битви так як Гос структура мішала їм грати. Згідно правил << Битв за територію >> пункт 3.1 Працівникам державних організацій заборонено взаємодіяти / перешкоджати / вбивати гравців з неофіційних організацій під час проведення битви за територію | Попередження. Тобто працівники Гос структур повинні отримати [попередження (/warn)]. Спустя +- 30 хв я бачу в чаті шо клан Marlboro забиває битву за той самий квадрат, після чого я пишу в репорт ЗГС/ГА тп, до мене тепається той самий Василь Перегінець, я його питаю чому вони кинули битву за територію якщо після кінця сезону не можна кидати. У відповідь отримую що вони переграють.
    -- Тепер в мене питання : А чи в правилах прописано що мусить бути перігровка? - відповідь від ЗГС - << ГА може міняти правила в любий момент >>.
    Також клан Marlboro раніше отримував доганну за створення домовленості для передачі територій, тобто клан Walhalla і клан Immortal хотіли передати територію клану Marlboro щоб вони сиділи дальше на картелі без битви за нього. Також прошу замітити що лідер/зам.лідер в некактиві (так як вони грають на іншому проекті). Нище додаю всі докази !!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео скрін.доганни
  5. Дата походження: 31.08.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Детально ознайомившись з доказами, які надав головний адміністратор, можу сказати наступне:

На доказах було помічено велику кількість порушень зі сторони державних організацій, неофіційних організацій, та звичайних гравців, які перешкоджали нормальній грі, гравців, які перешкоджали або надавали перевагу іншому клану - було покарано, і було прийнято рішення про перегравання території, так як часу до кінця сезону було злічені хвилини, тому битва за територію відбулась після закінчення самого сезону, але до початку битви за картель, тим самим не внесла корективи у саму битву. Щодо дій головної адміністрації вони розглянули не передбачену правилами ситуацію, тому був такий кінцевий результат. Також хочу замітити, що ви також порушили правила і маєте отримати покарання.

Стосовно "зливу територій", клани отримали покарання у вигляді доган та блокування лідерів.

Перейдемо до "АФК картелів" адміністрація буде активно слідкувати за діями кланів які перебувають на картелі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі