Розглянуто На розгляд для спец. адміна(Серго Голд)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Фанг Юань

Поважний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
90
Реакції
101
Бали
38
1. Ваш нікнейм:198622
2. Нікнейм адміністратора:Рома Семеген
3. Суть скарги:Адміністратор Роман Семеген видав мені мут за MG, як я розумію за моє висловлювання в клановому чаті, хоча варто взяти до уваги, що я не приймаю участь в RP процесі, що відображений у даній скарзі, а також клановий чат бачать лише представники клану, до того ж доказів того, що це була не IC інформація немає, адже це по суті вирвано з контексту того, про що йшла мова раніше в чаті клану. При цьому, даний адміністратор по скарзі ігнорує перше відео, на якому гравець Макар Кремньов принижує честь та гідність клану, порівнюючи клан BARINOV з «баранчиками», умисно паплюжачи назву клану у принизливому вигляді та продовжує це робити на протязі всього відео + гравець Карина Акулич з клану SOBRANIE відкриває вогонь по представнику клану BARINOV, не маючи війни чи IC-причини, також у неї відсутній союз з кланом SKAY. На другому відео та ж особа з клану SOBRANIE уже в іншій ситуації - знову відкриває вогонь в зеленій зоні, порушивши цим такі правила, як - FD in GZ та Dm car. Чому даний адміністратор проігнорував ці порушення - я не розумію та прошу розібратись детально у ситуації. Також прошу перевірити дану особу - Карину Акулич на систематичні масові та грубі порушення правил UkraineGTA
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):скарга від якої я отримав покарання
5. Дата порушення:дата подання скарги11.06.2026; дата отримання покарання 15.06.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
925
Реакції
459
Бали
123
Вітаю.

Щодо покарання за MG — адміністрація видає покарання за всі порушення, які виявляє під час перегляду відеодоказу. Клановий чат, як і фракційний, є IC-інформацією, тому її те що ви написали може розцінюватись як MG.

Стосовно приниження — прямої образи клану не було. Була озвучена загальна фраза: «Знаєте, що роблять баранчики?», яка не містить прямого приниження чи образи конкретного клану.

Щодо гравця Карина Акулич — їй було видано покарання після додаткового розгляду скарги.

На іншому відеозаписі, прикріпленому до цієї скарги, покарання не видається, оскільки неможливо встановити особу порушника: не видно ні ID, ні NickName гравця. Керуватися лише припущеннями, що це та сама особа через схожий одяг, адміністрація не може.

Стосовно перевірки гравця — цю інформацію буде враховано. Перед видачею покарання додатково перевіримо історію її порушень.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі