Відмовлено На розгляд керівника проєкту UKRAINE GTA Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,337
Реакції
676
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Кирюша Постприход [86]
2. Нікнейм адміністратора: Анастасія Коревті, Даня Охрімчук
3. Суть скарги:
Вітаю. Подаю скаргу на рішення адміністрації щодо виданого мені покарання.
Раніше мною була подана скарга на дії адміністратора Дані Охрімчука, однак після її розгляду ЗГА я отримав відповідь: "Покарання видано вірно" без детального пояснення, у чому саме полягало порушення з мого боку.
11.03.2026 я перебував на зльоті гаража та знаходився на плечах у гравця за допомогою системної взаємодії "Взяти гравця на плече". Дана дія є системною механікою гри, яка передбачена розробниками та не заборонена правилами серверу. З точки зору RP така взаємодія може використовуватись у різних ситуаціях.
У цей момент я не порушував правил серверу та не використовував будь-які баги або сторонні механіки. Незважаючи на це, адміністратор видав мені попередження з вимогою злізти з гравця, а згодом було видано покарання.
На мою думку, таке рішення є необґрунтованим, оскільки мої дії не суперечили правилам UKRAINE GTA, а використана мною взаємодія є дозволеною системною функцією гри, яка не має прямої заборони в правилах.

Прошу керівника UKRAINE GTA повторно переглянути ситуацію, ознайомитися з доказами та надати оцінку правомірності виданого покарання.
Також вважаю, що дана ситуація потребує розгляду саме керівником проекту, оскільки в правилі 6.19 "NonRP" зазначено, що порушенням є дії, які неможливі в реальному житті або порушують канони RP.
Оскільки ГА/ЗГА вже винесли рішення без детального пояснення, прошу керівника проекту надати остаточну оцінку ситуації, щоб уникнути різного трактування правил у подібних випадках у майбутньому.

Також, якщо дана скарга дійде до керівника UKRAINE GTA, прошу звернути увагу на те, щоб у подальших розглядах скарг ГА/ЗГА залишали коротку аргументацію щодо порушення. Це дозволить гравцям чітко розуміти, у чому саме полягало порушення та з якої причини скаргу було відхилено.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга

5. Дата порушення: 11.03.2026

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,833
Реакції
2,042
Бали
253
Вітаю, порушення від Вас є багоюзом, що надає переваги перед іншими гравцями на момент зльоту. Ось пункт із нормативу:
- Використання анімацій, для проходу в текстури за допомогою можливості "Взяти гравця на плече", "Взяття гравців у кайданки або стяжки". (в більшості випадків деморган)

Відмовлено в Вашій скарзі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі