Розглянуто На розгляд керівництву | Некомпетентність | Андрій Корнюшин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хенсік Мореззі

Поважний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
280
Реакції
135
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин [ГА]
  2. Особистий нікнейм: Хенсік Мореззі
  3. Суть скарги: Некомпетентність.
    Головний адміністратор 03 серверу почуває себе безкарно та видає покарання «невірно | за те що не видають покарання»

Якщо ж розбирати ситуацію, з пунктів які були порушені мною - NRP, але мені видають NRP Drive (що є не вірним покаранням (принаймні на «Ukraine GTA», не фулл RP проєкті)) на максимальний термін за ДТП з участю Головного Адміністратора, де я повернувся до [гравців] та побачив таблички [A], після чого почув в грубій формі «Ну і чого порушуємо правила сервера?» та отримав максимальний термін покарання за ДТП.
    Якщо ж брати NRP Drive як не можливі умови водіння авто по зустрічній смузі, прикладаю скріни як ГА катається по зустрічці та переїзжає на свою смугу.

Тож який можна зробити висновок?
    1. Якщо ДТП з участю ГА - тебе посадять на максимальний термін.
    2. Покарання видадуть невірно та нададуть підставу на думки що ГА також порушує правила серверу, але залишається безкарним (зустрічна смуга).
    3. До тебе, як гравця проєкту звернуться в грубій формі, після звернення покарають (у випадку з ГА - максимальний термін).

У разі потреби, готовий перейти в офіційний діскорд проєкту та надати більше доказів
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Покарання, скріни з доказами
  5. Дата походження: 03.09.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,198
Реакції
5,437
Бали
257
Вітаю шановний гравець!

Хочу пояснити, що ваші дії, коли ви цілеспрямовано їхали по зустрічних смугах, перешкоджаючи руху транспортних засобів, безумовно, порушують правила серверу та дорожньо-транспортного руху.
Ваші знімки з екрана безумовно показують всю ситуацію.
Покарання у вигляді "NRP Drive" було видано відповідно до правил
Ukraine GTA, враховуючи характер порушення. Ваші дії на дорозі створювали небезпеку для інших гравців і явно суперечили правилам, тому було прийнято рішення застосувати максимальний термін покарання.
Також хочу зазначити, що адміністратор має право видавати покарання, враховуючи всі обставини ситуації. Це дозволяє забезпечити справедливість і дотримання правил для всіх гравців.

Гарної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі