Розглянуто На розгляд // спец адміністрації і керівництву проекта!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Flame274718

Новий гравець
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Фенікс​
  2. Особистий нікнейм: Форумник
  3. Суть скарги: Блат чи не до кінця розібрались?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Хммм
  5. Дата походження: 12.12.2023
  6. Питання чому адміністратор розглядає жалобу на лідера но не бачить порушення від самого заявника? Блат Данте? Перевіряємо наявність порушень Данте де їх клан і вони самі повинні були відлетіти за неодноразові порушення правил серверу. Дивлячись фрапс в Жеки Данте на лідера СБУ д сама людина порушила РДК. + дм ЗЗ не перший раз. Так лідер порушив правила а сам заявник ні? Чи адміністратор буде на них закривати очі і тільки наказувати одного а не всіх?
  7. Дуже дивно, що адміністратор так ставиться до своєї роботи знаючи історію лідера СБУ д що він був хорошим адміністратором хорошим лідером.
  8. Масовий злив фракції і провокація і на це закриваються очі. Чому це все? 4 сторінки скарг на Данте їх клан відкинули? Ні де правосуддя і справледливість я прийшов на цей проєкт щоб грати но від цього правда бажання пропадає.
  9. Всю інформацію представив в приватні повідомлення пану Владиславу Савочкіну

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
Пане , з приводу цього скажу я ГС держ і я не знаю про ті клани війна в них чи не війна. Там порушення від лідера , лідер отримав покарання. З приводу гравця із з клану то не хай на нього напишуть скаргу і він буде покараний

Євген Канапка

Південна Україна
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,303
Реакції
269
Бали
168
Видав гравцю #62076 покарання.

Адміністратор аргументував зняття лідера, з його рішенням згоден.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі