Розглянуто На імʼя В.Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Сер 2023
Дописи
126
Реакції
107
Бали
31
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм адміністратора: Данило Шульга
  2. Особистий нікнейм: Олександр Дорощук
  3. Суть скарги: Шановний В.Савочкін.
  4. , звертаюсь до Вас, з приводу блату на 02 з боку адміністрації до лідера СБУ Д Богдана Гончара. Даний лідер, сестиматично порушує правила серверу, на даного лідера за останій час будо складено 5 скарг, за порушення правил серверу, але максимальне покарання яке він отримав - це попередження. Також зауважую, що він сестиматично порушує правила серверу, але комусь (лєнь) кидати скаргу, або не було фрапсу. Я рахую, що це блат, бо якби - це зробив звичайний поліцейський (наприклад) його б звільнили, з занесенням до ЗЧС. Також зауважую, що є скарги, у яких є повний фрапс, але ГА 02 вирішує, що недостатньо доказів.
  5. У моїй скарзі, де даний лідер видав мені 2 статі за те, що я вдарив кулаком вище капота службового авто, адміністратор видав йому тільки попередження. Прикріпляю Вам мою скаргу у (докази видачі покарання). Прошу знати даного лідера з посади генерала, без права займати високі посади (2 місяці)
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
  7. Дата походження:19.04.24

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,033
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання у скарзі видано коректно, так як, зі сторони лідера не було порушення у видачі статей, так як він довірився словам співробітників та допоміг провести процесуальні дії. Стосовно висловів - у лідера є BAD COP / GOV біографія яка надає можливість так спілкуватись, приниження гідності не помічено.
Стосовно отримання попередження, так як він не оголосив статті які видав отримав гравець.
Також цього покарання достатньо.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі