Відмовлено На ім'я ГА/ ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: ГА/ЗГА
  2. Особистий нікнейм:Владислав Нєєзжалий #6857576
  3. Суть скарги: Мене вбили о 22:18 02.02.2025 по серед дороги я оказався в моз логічно відійшов в афк приблизно на 30 хвилин приходжу, хочу викликати машину але вона на штраф майданчику добре питань немає вона стояла по серед дороги але в мене появився штраф їзда на авто без номерних знаків так машина без номерних знаків я згоден але я був в афк щей не біля машини виписали штраф так ладно неь дорого так в мене ще й забрали права коли я просто був в афк в моз а моя машину була по серед дороги. Прошу переглянути по логам хто виписав мені штраф та відібрав права, також якщо ви скажете що штрафи у мене перевищили на 300к та забралися права ні тоді штрафів не було зовсім скріни що в мене з'явився штраф та немає прав знизу...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази
  5. Дата походження:приблизно 22:18 02.02.2025

Вільям Скоропадський

Досить паритися, живи як подобається!
Реєстрування
9 Лис 2023
Дописи
66
Реакції
100
Бали
38
Нещодавно додали таку штучку коли машину без номерних знаків забирають на штрафмайданчик,то права забирають системою і штраф виписало також системою

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,034
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

З 23/01/2025 вийшло оновлення з наступною системою "🟠 Якщо працівник НПУ евакуює ваш транспорт без номерних знаків, права будуть конфісковані." тому і було забрано права.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі