Відмовлено Неадекватна поведінка НПУ Чикатіло, Іванчук.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Шадоу

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
62
Реакції
52
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Богдан Чикатіло(Поліцейський) Саня Іванчук(Державний адвокат) Лільок Чікатіло(Поліцейський)
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Романович
  3. Суть скарги: Я їхав на своєму мотоциклі по своїх справах (я був не на зміні, бо в мене варн) мене зупиняє поліція я хотів зупинитися далі біля БУ ринку, бо там нема огорожі, що я бачу мені накидують дуже багато мегафонів без КД. Після чого починають відкривати по мені вогонь відігруючи не зрозуміле РП (і на відкаті нпушника не було видно РП як він діставав та стріляв по мені з машини). також дбшать мене. Після чого мене заковують у кайданки читають дуже не зрозумілу Міранду реально він просто букви на рандом питається щось швидко казати, але в нього це не виходить)). Також з не зрозумілим РП садить в машину. Під час всього затримання мені засовували в рот кляп 2 рази без зрозумілої причини, а потім він питає чого я не відповідаю. Привезли мене на ГУНПУК там в мене навіть не взяли паспорт якимось не зрозумілим РП взяли відбиток пальця. Не подивилися на те що я у фракції. Після чого порушуючи порядок затримання не зрозуміло як викликають державного адвоката не написавши час коли вони його викликали та скільки часу. Поліцейський Чикатіло порушує правила взаємодії з адвокатом не запросивши паспорт або посвідчення взагалі дуже багато порушень. Ми перейшли в діскорд там Чикатіло показав докази зі своїми порушеннями. Адвокат взагалі не вміє виконувати свою роботу не вказав ні на одне порушення від них не подивився повністю всю ситуацію і сказав мене садити в ІТТ. Навіть я вже втручився і сказав що поліцейський в офтоп він шось полазив в планшету та повів мене до ІТТ після чого Видам мені біля ІТТ розшук та штрафи і посадив. А також кидали по мені мегафон на дуже далекій відстані що я його не чув., а також стріляли не по мотоциклу, а по мені. А також вони в патрулі не в спец зв'язку
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Тайм-коди: (0:55) затримання, (7:02) адвокат, (16:23) затримання.
  6. Дата порушення: 17.07.2025
┏━━━━━━━━━━━━━━━UKRAINE GTA━━━━━━━━━━━━━┓
Капітан ДКВС 26.09.2024-10.10.2024

Майор НПУ К 31.12.2024-22.03.2025

Капітан НПУ Д 28.03.2025-30.04.2025
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

Останнє редагування:

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

На даних таймкодах, які ви вказали - порушень не побачив.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі