Відмовлено Неадекватна поведінка збоку СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
69
Реакції
21
Бали
8
Ваш нікнейм:
Нікнейм гравця: Алек Ливандовский
Дата порушення: 12.08.2022
Опишіть ситуацію: Приїхали вони на провірку , і ми тільки вступили до служби в НПУ і вони зразу нас построїли , ми починаємо говорити що ми тільки вступили і ми рядові 1 ранги , но його це не цікавить . Неадекватний Лідер чи зам він я не знаю, почав питати в працівників "НПУ" ваше "ФІБ" працівник відповів йому що таке "ФІБ" я знаю що таке "ПІБ", цей Алек Ливандовский почав казати про контитуцію що ми її не знаємо , почав казати нашому Полковніку що ми люди з двору , видавав догани за те що він не правий, а сам не знає "ФІБ" чи "ПІБ" . По нон-рп затримав працівників поліції за те що вони оскаржували його дії . Це такі в нас Лідера чи зам він не знаю , жесть просто.
Скріншот/відео від свого обличчя: , , , , , https://imgur.com/pg4CIS4 .
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: немає, скріншот .

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Фрапс буде, порушення їх поведінки, на рахунок суржика був розбір в Дс з ГС, тому поплутав ФІБ з ПІБ, ГС був, тому скину як ви себе поводили в строю під час рп процесу

Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
69
Реакції
21
Бали
8
Фрапс буде, порушення їх поведінки, на рахунок суржика був розбір в Дс з ГС, тому поплутав ФІБ з ПІБ, ГС був, тому скину як ви себе поводили в строю під час рп процесу
нон-рп ще є

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Почнемо з відігровок, вони були на кожного, якщо я не хочу флудити в чат біндером та можу відіграти сам однією відігровкою в чому ваша проблема? Чи ви заучені на /do пістолет в кобурі. /me дістав пістолет. /do Пістолет в руках? Якщо це ваш рівень, я співчуваю.
Причина затримання це ваше спілкування з старшим працівником та працівником СБУ, які приїхали перевірити склад НПУ на їх досвідченість та знання правил, як бачимо повний 0. Нагадаю, образа держ службовця це кримінальна відповідальність, так ще на перевірці коли на ваш склад є підозри)
фрапс -
тайм код 0:15 Початок ваших красивих слів прямо біля Полковника.
тайм код 0:58 там де в ігровому чаті звертаются до мене на ви та по рп процесу.
Сміх сміхом коли чую що НПУ навіть не знає що голосовий чат це рп чат. Приклад того це на кпп перевіряють чомусь в голосовому чаті, в ЗСУ використовують голосовий чат, та навіть на відкриті проекту було відео на БП де використовували голосовий чат як рп чат. Тому від вас ще МГ та ПГ що перед вами працівник СБУ який вас може посадити за ці дії, а вам все одно. Міккі Подонок та Володимир Ганущак.
Була довго бесіда з ГС та адмінами, але раджу таких людей відсторонювати від звичайних гравців. На рахунок того що я помилився з ПІБ моя провина, адже вирішували на рахунок не компетентності вашої організації в дс, того помилився з цим у чаті. Але права порушувати правила строю та субординації це вам не дозволяло. Ви могли залити РП скаргу на мене як на працівника)

Гарної гри на Ukraine GTA! Та вчіть правила.

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28
Почнемо з відігровок, вони були на кожного, якщо я не хочу флудити в чат біндером та можу відіграти сам однією відігровкою в чому ваша проблема? Чи ви заучені на /do пістолет в кобурі. /me дістав пістолет. /do Пістолет в руках? Якщо це ваш рівень, я співчуваю.
Причина затримання це ваше спілкування з старшим працівником та працівником СБУ, які приїхали перевірити склад НПУ на їх досвідченість та знання правил, як бачимо повний 0. Нагадаю, образа держ службовця це кримінальна відповідальність, так ще на перевірці коли на ваш склад є підозри)
фрапс -
тайм код 0:15 Початок ваших красивих слів прямо біля Полковника.
тайм код 0:58 там де в ігровому чаті звертаются до мене на ви та по рп процесу.
Сміх сміхом коли чую що НПУ навіть не знає що голосовий чат це рп чат. Приклад того це на кпп перевіряють чомусь в голосовому чаті, в ЗСУ використовують голосовий чат, та навіть на відкриті проекту було відео на БП де використовували голосовий чат як рп чат. Тому від вас ще МГ та ПГ що перед вами працівник СБУ який вас може посадити за ці дії, а вам все одно. Міккі Подонок та Володимир Ганущак.
Була довго бесіда з ГС та адмінами, але раджу таких людей відсторонювати від звичайних гравців. На рахунок того що я помилився з ПІБ моя провина, адже вирішували на рахунок не компетентності вашої організації в дс, того помилився з цим у чаті. Але права порушувати правила строю та субординації це вам не дозволяло. Ви могли залити РП скаргу на мене як на працівника)

Гарної гри на Ukraine GTA! Та вчіть правила.
За що був ударений тазеєром Джуніор Сопрано?

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
За що був ударений тазеєром Джуніор Сопрано?
На рахунок тайзеру було обговоренно з ГС та адмінами, були відіграні тільки наручники, так як система не дозволяє їх надягнути без тайзера, тому по рп було заарештовано без тайзеру. Арештований за невиконання наказу та заважав проводити перевірку своїми діями.

Данiїл Бандера

Новий гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
19
Реакції
0
Бали
3
На рахунок тайзеру було обговоренно з ГС та адмінами, були відіграні тільки наручники, так як система не дозволяє їх надягнути без тайзера, тому по рп було заарештовано без тайзеру. Арештований за невиконання наказу та заважав проводити перевірку своїми діям
Так ти бл хто такий щоб Нашими управлять

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Форумник аккаунт "Данiїл Бандера" заблоковано на 10 днів за оффтоп, неадекватну поведінку та образи гравців

Стосовно скарги: порушень не виявлено.
Зачинено.

І да, мікрофон - IC чат (крім випадків, коли наголошується на том, що промова є ООС).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі