Розглянуто Неадекватна поведінка S.M 02 серверу. для КТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
301
Бали
66
1. Discord сервер(-и): 02 Західна Україна
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Кіріла Фантомій або ж Наташа Турецькая
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: krbk4
4. Суть звернення: Прохання зняти цих двох модераторів по причині некомпетентності, в чому вона полягає? В тому що S.M Discord Кіріла Фантом закидує фотографію після битви за бізнес тим самим висміючи та провокуючи людей що є грубим порушенням пункту р7 і щей від S.M 02. Після чого його "соклановці" починають розпалювати конфлікт і вище згаданий модератор зі своєю подругою наташою видають на пару вибірково мути по причині "р7" хотя він сам його порушив першим. І також присутній блат від вище згаданих обох модераторів своїм "соклановцям" видають мути по мінімум а от тим хто не з їхньої парафії видають по максимум або ж одразу блокують, тим самим набиваючи собі "стату хороших модерів дс". Також модератор після моїх слів видав мені мут на 2 години за пунктом р7 ось мої слова
Прохання КТП Оштрафувати або ж зняти цих двох модераторів дс.
5. Докази (скріншоти/відео): Порушення пункту р7
6. Дата видачі покарання 03.07.2025

Останнє редагування:

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
Вітаю шановні ЗКТП, КТП. Хочу сказати свою думку, що Рагнар Хелл повністю все каже по фактам. Він кидає скріншот вже другий раз і порушує правило п.7, хоча покарання видає тільки клану WALLHALA,KHARKIV. Гравця Тревіс Хард було заблоковано по причині образа Кіріла Фантома, хочаб від Кірюши була провокація спочатку а потім гравець Тревіс Хард сказав це на емоціях. Прошу вас! Видати дострокове покарання Кірюші. Дякую за розуміння. З повагою Михасик Хелл.

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Перш за все приношу вибачення за довгий розгляд ситуації — на це було потрібно більше уточнень і зміщувались терміни розгляду через незалежні від мене зовнішні фактори. До суті.​

1752237816659.png

На скріншоті відсутні суттєві порушення згідно правилам Discord за 7-й пункт.

Можливо Ви помітили повідомлення "клоуни" від члена клану PHANTOM, але це більш локальний чат кланівців в самому сервері. І я думаю з манерами спілкування у загальному плані неофіційних організацій, також б так називали людей, які не хочуть слухати від старших. А ця картина однотипна і без змін.

Щодо покарання — його видавав не Кірілл Фантом, і не S.M 02 Discord cерверу, а модератор Discord 02 серверу.
Стосовно політики термінів покарань з іншими гравцями, є питання з приводу прийняття рішень модератора на той момент. З цим команда модераторів 02 серверу працюватимуть надалі, якщо повторно виникатимуть суперечки з порушеннями у один і той же самий час.​

1752237163322.png

З приводу критики, без відповідних аргументів, сприйматимуться як розпал конфлікту. В Вашому випадку був виданий мут, але і за покарання могли теж отримати за підпунктом 14.1, а саме: Неконструктивні, не аргументовані претензії, які спрямовані на лаяння і розпал конфлікту серед спільноти.

Також важливо зазначити: модерація Discord у відділі технічної підтримки згідно зі статутом — це гравець, як і всі інші гравці. Мають право приймати участь у подіях, спілкуватися, ділитися контентом — в межах існуючих правил в UKRAINE GTA.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі