Розглянуто Неадекватне рішення / ДЛЯ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
222
Реакції
349
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов by в.пічкур та Віталій Крупич by в.пічкур
  2. Особистий нікнейм: Масик Крутов
  3. Суть скарги: Їхав по справам, після чого врізався в стовп, вийшов полагодити своє авто. Після чого їде ЗСУ, та просто таранить, після чого як я полагодив знову своє авто, людина а саме з ЗСУ, починає «Багоюзити». Я догнав його та запитав навіщо він це робить, він проігнорував, я став знову полагодити своє авто, та він повторно почав стрільбу, й викликав адміністрацію. До нього телепортувався «Ігровий Помічник - в.пічкур» даний ігровий помічник не бачив повної ситуації про яку сам зізнається, видає мені “DM”. Але за що? Не спорю, була від мене стрільба, але після того як гравець мене почав провокувати, а саме багоюзити та стріляти по мені. Після чого я викликаю даного адміністратора, він каже що не бачив повної ситуації, тоді за що він видає мені? Та нічого йому поганого не кажу, та він мені видає ще «Неповажне ставлення до адміністратора». Прошу розглянути, та покарати даного «Ігрового Помічника» а мені виплатити компенсацію. Дякую
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:25.07.2025

Вкладення

• mta-screen_2025-07-25_16-06-07.png
    mta-screen_2025-07-25_16-06-07.png
    1.2 Mб · Перегляди: 38
  • mta-screen_2025-07-25_16-07-28.png
    mta-screen_2025-07-25_16-07-28.png
    1.1 Mб · Перегляди: 38
Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,703
Бали
253
Вітаю.
Проведу бесіду з адміністраторами, але на їх фрапсі чітко видно за що видано покарання.
Будь ласка не ведіться на провокації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі